eX * JuqaDores `. in ReziLLiqi qiR iceri koymami istediLer sadeCe (:

0
EXE RANK

actiko35

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
actiko35
eX clan diyecek laf bulamıyorum xD yazzııkkk

Yav bu AdamLRA yazk Ya Kac Mac Attysak Cogunda KActılar

qL Bze Yaww

Balyozun Surumu Bıtmısdır ArkadasLar :)

Bunun neresinde rezillik ? Yıkıldıkları için mi rezil oluyorlar. Siz hiçmi yıkılmadınız ? Koyayımmı ss'leri ?

Knka koysana Benm İcin :)

gL `~ burda rezillik yok yenmekte var yenilmekte :D

Şu Konu Başlıklarını atarken doğru düzgün atın rezil bir durum göremiyorum burada
Neyse Good Luck... :)

Bunun neresinde rezillik ? Yıkıldıkları için mi rezil oluyorlar. Siz hiçmi yıkılmadınız ? Koyayımmı ss'leri ?
eX Clan Diye Birşey Kalmadı Zaten Ortada Kimse Kasmıyor Kavga Gürültü Herşey Bizde Salla Mutlu Olsunlar :)

lan Luqı sn qotundekı boku temızle kodumun 3d si dun boktu bugun koktu

la mac bu yenmekte war yenılmekte ne rezıllıqı :'Q

aynen ortada rezillik felan yok herkes yenilebilir yenilmezlik diye bir şey mi var :)

konu başlığını sevmedim ama neyse

Good Luck ...

beyler luqi yi clandan attık kendisi 3d'dir . ss li kanıtımız war . ve bu 2 ss deki maclardada acıp yardırmısdır !! bide naughty pijj nickini almıs . ınanmayan naughty'nın kendısıne sorar o macta oynadımı die . 3d yı acmıs bıde baskasının nıckını kırletıyor !!

kardes tcs clanının 3d oldugunu herkes bılıyor temiz cıkan adamı kaldımı bılmıyorum :D birde macın ılk devrelerini 7. elleri , 8. elleri koymamıslarmı harbı komedıler

gL `~ burda rezillik yok yenmekte var yenilmekte :D

Benim felsefemde biri cs de yenildiyse nick değişmeli... Şahsen ben öyle yapardım :drool:

Nese ne tartışıyonuz karşılıklı ss ler iki taraf da birbirini yeniyo anladık koymayın artık....

Geri