* éwøĿø┼îøñ ~ ™ kNkam `nN vErdiqi cfq iLe kastıqım fraq + Yeni Nickim ;(

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
yenibitelemresmi4o.png

Tebrikler Güzel Frag.Süreklide Nick Değiştirme Benden Bi Tavsiye :)

niye hüseyin :)

İnsanlar Seni 1 Nickle Tanısın.Mesela ben Cs'ye Başladıgımdan Beri Nickim Değiştirmedim.Eskiden TazManYa'ydı Sadece Kenarlarına # ' gibi İfadeler Koydum.Çünkü Beni Tanıyanlar Böyle Tanıyo.Şimdi Her Servera Girdiğimde Tanıdıklarım Var.Yani seni tanıyanlar o Nickle Tanıyo :)

hüseyin benim sürekLi nick değistirmemin sebebi çaLıntı fake ws. nickLerden doLayı degistiriyorum :D

Ben Takıldıgım servera girdigimde Bazen Nickimin Yanına (1) geliyor.Beni Fake sanıyorlar :) Ama idare ediyoruz işte.Böyle ismimizi kirletmeye çalışan adamlar yüzünden senelerdir oynadığım nickimi değiştirmem :)

Tebrikler Hüseyin Doğru Soliyor :)

Vay kanka tebrikler ;)

Bundan Sonraki konularında Adam gibi TÜRK"çe kullan Türk"çede q harfi yok

tebrikler. muhammed

losewwle zorunLu mu kı yapmak bence deil kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz türkçe de biliyoz ingilizcede boşuna ingilizce dersi vermediler bize doğru deil mi ?

Benim CFG ne de olsa ;P

losewwle zorunLu mu kı yapmak bence deil kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz türkçe de biliyoz ingilizcede boşuna ingilizce dersi vermediler bize doğru deil mi ?
Kardeşim sonuçta Türkiye topraklarında yaşıyorsun Türkçe konuşmak zorunlu burada ve bu Forumda !

Tebrikler başarıların devamı gelir inş .

tebrikler muhammet qüzeL fraq ...

beyLEr saoLunda

q Harfini deqisterimiyorum bu arada :D napym aLışkanLık yapmısım :)

eyw yorumLAr için fazLa yorum atmayın qq

[quote="~ -Vu ']eyw yorumLAr için fazLa yorum atmayın qq[/QUOTE]
YORUMLAR İÇİN FAZLA YORUM ATMAYN NE YA :S

ANLADIYSAM ARAP OLAM xDe`

Geri