"Evimiz de, mezarımız da Kayseri'de ama..."

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
fft1mm832327.jpg

Galatasaray, Kayserispor ve Ankaragücü üçgeninde gidip gelen transferin gözde ismi Ali Turan’dan çarpıcı sözler... Artık susma hakkını kullanmak istediğini belirten 26 yaşındaki savunma oyuncusu, Kayserispor’a asla yanlış yapmadığını belirterek, “Ankaragücü’ne gitmeyi düşünmüyorum. Ben Galatasaray uğruna, kaptanı olduğum takımdan ayrılmak istedim. Kayserispor’a kesinlikle yanlış yapmadım. Zaten sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Erciyesspor’da iki sezon üst üste şampiyonluk yaşadıktan sonra bonservis bedelsiz Kayseri’ye geldim. Benim ve ailemin evi de mezarı da Kayseri’de. Kayserililiğim ve bu takıma verdiklerim üzerine kimsenin laf söylemeye hakkı yok. Ben, Kayserispor’a, Erciyesspor’a yıllarca hizmet eden, Çankırı deplasmanında uğradığı saldırı nedeniyle ölümden dönen bir futbol adamı Mehmet Turan’ın oğluyum” dedi.

A2 takımında çalışıyor
Kayserispor kampına ***ürülmeyen Ali Turan, hocası Tolunay Kafkas’ın verdiği program doğrultusunda A2 takımıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Ali Turan, spekülasyonlara noktayı koydu: “Kayseriliyim. Ailemin evi de mezarı da Kayseri'de. Ama Galatasaray uğruna kaptanı olduğum takımdan ayrılmak istedim. Ankaragücü'ne gitmem”

Geri