Evet Beyler [XmXq] clanın sonu

0
EXE RANK

~ ScrewdriveR ~ `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ ScrewdriveR ~ `
0NLar zat3n OYNAMAYI BİLMİO Kİİİ

yoo iyi oynuolar ama bizim karşımızda duracak kadar yeterli değil :}

2 teamda biliyom 2 teamda güzel ama jnr valve yani junıorlar daha ii bide crescupolo jnr deil adam süper he bide xmxq dan cpt dahil hepsinden ii yim 7 gündür cs oynamıyom sxe cıkana kadar oynamam zaten adamlar 3d hepsi

saolun yorumlar için bura arada Crescupolo da jnr oldu:D

3d sezonunda qüzeL ßi Mac oLmu$ ^

$iz buna maç mı diy0snuz ahuahsahussuad :=) üst cLandan cResi aLmı$LaR bilseydm mustafaya söyLeRdm maça faKe qeLiRdm 0 zmaan sana maçı qösTeRiRdim hLtw s0kup qeLiRdm qöRüRdm jnR.vaLve

-Güzelde ben Crespuoloyu valve sanıyodum j. ne zaman oldu onu bilmiyorum dikkati görmüştüm 7 ye 12 kasıyodu:) neyse hLL size-

SocL biLe yok swde boyLe macmi oLr Peeh

Beni aLsalardı Yine Yenerdik Jnr.vaLve > FasTy.#

$iz buna maç mı diy0snuz ahuahsahussuad :=) üst cLandan cResi aLmı$LaR bilseydm mustafaya söyLeRdm maça faKe qeLiRdm 0 zmaan sana maçı qösTeRiRdim hLtw s0kup qeLiRdm qöRüRdm jnR.vaLve
Aptal insan Cres Jnr.vaLve oldu

qaaN. sen kimsin la :D best square`s | hatırlarmısın 3 maç. 3 kere ezdik sizi

LAn Burak yanı cres bnm klanımda nereye geçti size sallama ben vaLve > |ee`Th3re*

O deqil de musty alayınızı ezer burak :D:D bıde cres sadece 1 kere olmus ama nasıl oluyo o ıs 5 kere felan olmesı lazım :D fake bu bence :D

O deqil de musty alayınızı ezer burak :D:D bıde cres sadece 1 kere olmus ama nasıl oluyo o ıs 5 kere felan olmesı lazım :D fake bu bence :D
mustyle hertürlü ws atarım bu arada sinekmi ezio o ezme cfg master pale...(Cres 26-5 felan gidiodu zaten interneti kesildi 2 dk sonra bidaha geldi..)

Arkadaslar Bu Resimde XmXq 16 bunlar 5 nasıl YeniyorLar...

Ben XmXq Clanında DeiLimde Resimde XmXq yenmis

Geri