~etttretresjuN-^ kimdir ? sence :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayyas_tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

ayyas_tr

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
etretresjun.blogspot.com
ayyas_tr
İsmin Semih "Narin:D"
Evet beyler arkadaşlarım aralarında ayyas der bende forum nickimi ayyas diye koydum.:D:D
Sonra valla clandakiler tanır o ayrıntılara girmiyorum.:D
nickim yeni eski nickim SeniBulacamOlum idi.
Csyi yaklaşık 5 senedir oynuyorum ancak 2-3 sene ara vermiştim geçen sene baabıyla tam olarak başladım bırakmaya hiç niyetim yok.
Web tasarım okuyordum kısa bir süre ara verdim okuluma
Özellikler:D
.
1.87 boy - 78 kg. Kahverengi Göz Kumral saç:D Yaş 19,20 az kaldı gün sayıyoruz :D
Kızlarla uğraşmam yerim yatarım içerim kısaca hayatı yaşarıM.
Su içende öldü rakı içende öldü düşüncesiyle yaşarım.:D
Sinirlenince acayip küfür ederim durmam hiç itmeyle laf dalaşıyla uğraşmam direk dalarım,Basketbol oynamayı severim , Pc başında 7/24 geçiririm nerdeyse.Evim pc ile dolu Allaha Şükür.Ee başka nediyem?
Alkol sigara var.Küçükken kavgayı hep ben başlatırdım nedense :D Halada öyleyim tangoyu hanzo diye anlarım.Okula öylesine giderim.Counter Strike yaşam felsefem.
Cyber internet cafeye çok giderim sıklıkla arkadaşlarla Rahatsız <Dg> Ali arkadaşımda biliyordur cyberı bildiğiniz cafelere benzemez.:)
Fotoğraflarımı koycam ama gülmeyin :D
arasıra arkadaşlar atttiililiii der :D
İnanmayan rdj dekilere sorar.Yada tosuna sorun.

N1 http://i1009.hizliresim.com/2010/9/9/154.jpg
N2 http://i1009.hizliresim.com/2010/9/9/174.jpg

İnanmayan inanmasın herkes inanacak diye birşey yok.:)

Su içende öldü rakı içende öldü düşüncesiyle yaşarım.:D asdasfkasjsdak fenamıs :D

kankaaaaaaa tanışak bende mesut :D senin clanındayım asadasd :D adam kjng

way semih :) masanız güzelmiş asdasd :D

Küçüklüğümüz aynıymış.
Benim erkeklerle bi alıp veremediğim yoktuda mahallede dövmedik kız bırakmazdım :D
Yürüşüyüne gıcık olur taş atardım, sapanlar vardı küçükken bilirsin kuş falan avlamak için ben onlarla kuş değil kız avlardım. Dikkat bak tavlamıyorum avlıyorum :D
Öyle acayip bir küçüklüğüm geçti.

Tabi insan sonradan olgunlaşıyor. Ergen bir birey olunca kızlara karşı olan kinim geçti başka şeyler hissetmeye başladım :D
Erkeklerle aram bozuk değildir o kadar... Küfür etmediği sürece hiçbir sorun yaşamam erkeklerle.

Sırf küfür ettiği için 8-9 yıllık dostluğumu bitirdiğim ve bir dahada konuşmadım insanlar var.

Salla hacı fani dünya ye kebabı iç şarabı vur karpuz .... gidersin cennete :D

Adam kral :D ++

Güzelmi askdhahsdhasdhjasdjasd haha :D:D Murat komedisin.

Kimin Kankası Tabi Güzel oLacak :)

:D Yakında Şahin .K. olcaz ha.zaa

Cap Black diye sigara çıkmış yeni onu deniyecem. :Dzaa

o Sigara paraLarıyla ev aLınr laa ipnemsnz siz :D

ohaa La :) Masaya bittim hacı :)

Bişey sorcam Sana ?

ewin baska odası warsa oraLarıda cekip koyarmısın :) Senden cok ew we esya deniLecek seyLer iLgimi cekti :)

Bu arada bende sefa m.o :)

Geri