15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 1 Ara 2009
- Mesajlar
- 15,286
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 33
MalzemelerMutfak Zorluk 3Süre 60 dk.Kaç Kişilik 6Yöntem 500 gr kuşbaşı et
2 Çorba kaşığı margarin
2 Su bardağı kuru fasulye
2 Adet soğan
1-2 Adet kırmızı ve yeşil siviri biber
3 Adet domates veya
1 çorba kaşığı domates salçası
Tuz
Hazırlanışı
2 Çorba kaşığı margarin
2 Su bardağı kuru fasulye
2 Adet soğan
1-2 Adet kırmızı ve yeşil siviri biber
3 Adet domates veya
1 çorba kaşığı domates salçası
Tuz
Hazırlanışı
- Eti bir tencereye koyup, içine kıyılmış soğanı ve margarini ilave edin.
- Orta hararetli ateşe koyup, soğanlar hafif sararıncaya ve et de kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun.
- Kabukları soyulmış ve fındık büyüklüğünde doğranmış domatesi veya sulandırılmış salçayı koyup, 1-2 defa daha karıştırarak domatesi öldürün.
- 5-6 Su bardağı su koyup, akşamdan ıslanmış veya haşlanmış fasulyeyi yıkayıp ilave edin.
- Kırmızı ve yeşil biberi yıkayıp fasulyeye ekleyin.
- Orta hararetli ateşte et ve fasulyeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.
- İnmesine yakın tuzu atıp 1-2 taşım daha kaynatın.
- Fasulyelerin suyu yüzeylerine inince ateşten alın.
- Servis tabağına boşaltıp, sıcak olarak servis yapın.