2
EXE RANK
ηίτгσυѕ
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.netbilgini.com
ESWC 2010 Player ve Silah Skinler Anlatım;
Player skini için: indirdiğiniz dosyanın içindekileri C:/***rra/Half-Live/Cstrike/Models/Player klasörünün içine atınız
Silah Skini için: indirdiğiniz dosyanın içindekileri C:/***rra/Half-Life/Cstrike/Models klasörünün içine atınız
Not:Awp ve Scoot skinlerini sXe engellediğinden bu skinlerin orjinallerini yedekleyiniz..
Player skin ssleri:
T: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
CT: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Gelelim silahlara skinler videodaki skinlerle birebir aynıdır merak edenler burdan izleyebilirler
ESWC 2010 Ace Movie | SK Gaming
Player SKİN LİNK:MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Dipnot: LİNKLERİ İNDİRDİKTEN SONRA TEŞEKKÜR ET BUTONUNA BASMAYI UNUTMAYIN..
Anlatım tamamen bana aittir kesinlikle alıntı değildir linkleri tek tek kendim uploadladım.
Herkese iyi oyunlar bol fraglar.. -NitrouS-
silah skini link
http://www.multiupload.com/4OEG8X0N1S
Player skini için: indirdiğiniz dosyanın içindekileri C:/***rra/Half-Live/Cstrike/Models/Player klasörünün içine atınız
Silah Skini için: indirdiğiniz dosyanın içindekileri C:/***rra/Half-Life/Cstrike/Models klasörünün içine atınız
Not:Awp ve Scoot skinlerini sXe engellediğinden bu skinlerin orjinallerini yedekleyiniz..
Player skin ssleri:
T: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
CT: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Gelelim silahlara skinler videodaki skinlerle birebir aynıdır merak edenler burdan izleyebilirler
ESWC 2010 Ace Movie | SK Gaming
Player SKİN LİNK:MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Dipnot: LİNKLERİ İNDİRDİKTEN SONRA TEŞEKKÜR ET BUTONUNA BASMAYI UNUTMAYIN..
Anlatım tamamen bana aittir kesinlikle alıntı değildir linkleri tek tek kendim uploadladım.
Herkese iyi oyunlar bol fraglar.. -NitrouS-
silah skini link
http://www.multiupload.com/4OEG8X0N1S