0
EXE RANK
xozlost
Fexe Kullanıcısı
Ben 12 Yasındayım!.Dersten sonra okulda arkadaslarımla kararlastırıp cafeye gidecektik.Cafe denizkıyısında ıdı vede bız DAha içerde idik.Sonra cafeye gittik(Ali Berk Hasan Halit Orçun vede Ben).Cafede 3 harflılerle ılgılı konular konustuk.Ali arkadasım bize aynen şunu dedi:Yıl 2006 Ay:=6 Haziran Gün 6 Yani 666
Korkarak Söylüyorum
Bize Arkadasım bu ayda 6 harflıler vede 3 harflıler dolasıyo dedı bız ınanmadık cok gulduk bıraz
tırsarak guldum bn 
.O gun orçun arkadasımız bızde kaldı.Onla yine 3 harflılerle konustum vde internetten resimlere baktım :S
Neden Baktıktı O korkuda
.Sonra saat 1 olmustu o gun cuma ıdı.Ben arkadasımla baya tırsdık ve yatmaya karar verdık yatak tek kısılık ıdı.Yatakta duvarın dıbınde ben vede yanımda orçun vardı.Ve bi ses duyduk .Çığlık Atan bir çocuk sesi.Biz baya korktuk ve annemın yanına gıderek soledık.Yok ole bı ses duymadım yat hadı dedı.Sonra bizde tırsarak yatmaya çalıstık.Ve arkadasım yattı.Ben yatamadım.Sonra İçerden su doldurma sesı geldı gıttım vede bır cocuk gordum cıglık atıyodu vede bana cenk dıye seslendı ve korktum odama kactım ve arkadasım yoktu annemın odasına gıttım annemlerde yoktu tuvalete gittim vede ne göreyim cesetlerini gördüm vede sokağa cıktım komsumuza gittim vede orda bir süre kaldım ve komsuma anlattım sonra bana komsunun kocası rahmı amca ınanır gıbı oldu vede bızım eve gıtmee kara verdık gıttım!Vede annemler yataklarında arkadasım yatagımda vede tuvalette hıc bır cesed yoktu.Ve rahmi amca bana vurdu :S.Ve yatmaya kara verdım korkarak :S SAbah kalktıgımda anneme ablama vede dın hocasına anllatım kımse ınanmadı vede ruyadan etkılenmıssın dedıler vede gıttım dın hocasına ızledıgın bır fılmden etkılenmıssın dedı ama sankı gercektı ertesı gun arkadaslarıma anlattım vede gulduler
vede yine bassettiler 3 harflılerden ve dalga gectııler bn gecmedım :S sonra o aksam dua ettım vede bır daha olmadı.Aradan 2 ay gecti vede haziran oldu.Ben artık ınanmıyordum vede arkadaslarda hep dalga gecıyorlardı.Haziranın 4.günü sabah yine bahsettiler 3 harflılerden vede dalga gectıler.4 haziranda arkadaslarım aksam ders calısmaya geldıler.Dersimiz bitti vede oyun oynamaya basladık bılgısayarda ılk once guzel oyunlar oynuyorduk sonra yıne basladı su 6 harflıler vede bılgısayara gırıp resımlere baktık.... Ben ise yine yaşamak istemiyordum ve aksam berk bizde kaldı...O gun ruya gordum arkadaslarımı olduren bırısını yuzu yoktu bır ayagı yoktu bır kolu yoktu cok korktumvede uyandım.Arkadasıma anlattım guldu...Sonra gece yıne ses duyduk vede yat dedım yat cok tırstım vede yorganın altında arkadasımın suratına bıle bakamadım :S... Sabah 5 Haziran Arkadasım Orçuna gıttım vede ders calısmaya basladık... Evde arkadasımın kardesı vede orcun ve ben wardım. bırden telefon caldı actı orcun alo alo alo dedı 3 kere ses yoktu ben aldım telefonu alo dedım 1 kere ALO dedi çok garip bi sesle vede yüzüm kireç kesildi :S arkadasımın kardesı dırek orcuna tutundu vede korkmaya basladı..Vede telefonda 2 ay oncekı cocugun sesını duydum...Korkudan arkadasımın kardesı agladı vede bende dırek korktum arkadasımla salondan ses duyduk vede yıne o cocugu gordum vede elınde bır bıcak wardı Bana cenk dedi yine :S ben tırstdım kacmaya calısıyom ama kacamıyom sankı bırı benı tutuyomus gıbı oldu ve arkadaslarım kactı vede ezan sesı gelmeye basladı vede dua okudum ve arkadaslarımın yanına gıttım korktuk ıcerıye gıremedık...Kapı kilidi sesi geldi korktuk vede içeri gidince annesini gordum arkadasımın rahatladım vede o zamandan sonra kımse ıle 3 harflı konusmadım :S