Espanyol sos

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
1 Ara 2009
Mesajlar
15,286
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
33
-AUXERRE. `
MALZEME ;1 LİTRE

3 kg küçük kırılmış sığır kemiği 300 gram Margarin

150 gram havuç 150 gram Soğan

1 Diş sarımsak 1 Bağ maydanoz

200 gram domates salçası 175 gram UN

5 Litre su

YAPILIŞI ;Kemikler yağda kızartılır.Soğan,havuç ve un ilave edilerek pembeleşinçeye kadar kavrulur.Salça ve 5 lt su ilave edilir.Maydanoz ve sarımsakda konarak 4-5 saat kaynatılır.Eksildikçe suyu tamamlanır.Süzgeçten süzülür diğer sosların yapımında kullanılır
 
Geri
Üst