Espanyol Sos

0
EXE RANK

held4atax

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
21 Mar 2010
Mesajlar
541
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
held4atax
MALZEME ;1 LİTRE
3 kg küçük kırılmış sığır kemiği
300 gram Margarin
150 gram havuç
150 gram Soğan
1 Diş sarımsak
1 Bağ maydanoz
200 gram domates salçası
175 gram UN
5 Litre su
YAPILIŞI ;Kemikler yağda kızartılır.Soğan,havuç ve un ilave edilerek pembeleşinçeye kadar kavrulur.Salça ve 5 lt su ilave edilir.Maydanoz ve sarımsakda konarak 4-5 saat kaynatılır.Eksildikçe suyu tamamlanır.Süzgeçten süzülür diğer sosların yapımında kullanılır.
 
Geri
Üst