0
EXE RANK
PunDicKx
Fexe Kullanıcısı
Sabah erken kalkmıştık.Yiğenlerim,kardeşim,arkadaşım ve ben toplandık.Bu gece kalkıp evden kaçıp mezarlığa kamp yapmaya gidecektik.yiğenlerime ve arkadaşıma herkes evinden yiyeceğini ve giyeceğini getirsin dedim.kömürlüğe indim eski çadırı ve atv motorumu çıkardım.motorumun benzini yarıdan daha düşüktü en az 6 km giderdi.çadırı atv'nin arkasına yükledim.atv en az 4 kişi alıyordu ama biz 5 kişi binip kaçıcaktık.gece buluşma saatimizi verdim.23.30'du.ve evlere dağıldık saat21.30'da herkes yatmıştı.bir çanta hazırladım.içinde kuş tüfeğim,2 paket mermi ve içinde asker yeşili av takımım vardı.(bu arada 3 tane tam hisabetli atış kupam vardı)ve saat 23.30 olmuştu.dışarıdan bir köpek sesi geldi direk kardeşimi ve yiğenlerimi tabi bavulumuda alıp dışarı çıktık.birde baktım ki arkadaşımmış hepimiz atv'ye bindik birde baktım ki arkadaşımın köpeği dışarda kalmış. onu hemen arka yiğenlerimin ve kardeşlerimin yanına koyduk yeğenlerim ve kardeşim kız olduğu için azıcık korktular.yola çıktık atv'yi ben kullanıyordum mezarlığa 1 km kala atv bir taşın üstünden geçti ve hepimiz bir yere savrulduk.aradan 15 dk geçti ve arkadaşımın,yiğenlerimin ve kardeşimin bazı yerleri yaralanmıştı oradaki çamurlu su ile tiksine tiksine yaralı yerlerini yıkadılar.ve tekrar yola çıktık depoda az bir benzin kaldı.en az 3 km giderdi ve mezarlığa vardık.benim babannemin anlattığına göre burası düz bir tarlaymış ama ortasından tarla boyunda bir yatır kalkmış.bizde yatırın kalktığı yere gittik bir oyuk vardı.oyuktan kırmızı sıcak su fışkırdı hepimiz kaçındık birde baktımki bir çıtırtı var çalıların arasında bir tilki kuş tüfeğini aldım ve köpeğin yardımıyla öldürdüm.onu alıp kuyuya attık ve kuyudan bir buhar çıktı oraları hep toz yaptı birde baktık ki ağaçlar kök çıkarıyor hemen atv'ye binip yandaki köye geçtik köyün kahvesi açıktı içeri girdik ve abiden bu gece burda kalmamızı istedik ve abi izin verdi o gece orda kaldık gittiğimizemi yanayım yaşadıklarımızamı yanayım...