Erkuloğlu ve Üner’den maça davet

4
EXE RANK

Faik Küçükali

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Faik Küçükali
Basketbol takımımızın Asbaşkanı Levent Erkuloğlu ve Baş Antrenörü Halil Üner bugün (Perşembe) basın mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya geldiler.

Asbaşkan Levent Erkuloğlu Çardak Pide Salonu’nda yenen yemekte cumartesi günü Fenerbahçe Ülker maçında taraftar desteğine büyük ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Kritik müsabakada taraftarlarımızın desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. Herkesin karşılaşmaya gelebilmesi için de maç günü saat 12.00’de 19 Mayıs Spor Salonu önünden ücretsiz olarak otobüs kaldıracağız” dedi.

Ligde yükselişe geçmek istediklerini dile getiren Erkuloğlu, “Biz şu anda bu çıtayı daha yukarıya çıkarmak için çalışmalar yapıyoruz. Takımımızı puan tablosunda daha üst sıralara taşımak için herkesin desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

Baş Antrenörümüz Halil Üner ise, 30 yıldır basketbolun içinde yer aldığını belirterek, “Bu tecrübemle Trabzonspor’a geldim. Ama ben buraya para için değil kulübün marka değeri ve Trabzon halkının spora düşkünlüğü için geldim. Burada hep birlikte savaşacağız ve Trabzonspor Basketbol takımını daha iyi yerlere getireceğiz” dedi.

Cumartesi günü Fenerbahçe Ülker ile kritik bir maça çıkacaklarını dile getiren Üner, “Fenerbahçe’yi yeneceğimize ben de oyuncularım da inanıyoruz. Taraftarlarımız da inansın ve bu maça gelsinler, takımlarına destek versinler. Büyük maçlarımızı evimizde oynamamızı bir avantaj olarak görüyorum. Çünkü kendi sahamızda bu takımları yenerek adımızı ve gücümüzü herkese gösterme imkanı bulacağız” diye konuştu.

Geri