En iyi takıma gidiyorum

20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
En iyi takıma gidiyorum

Beşiktaş’ın bir yıllığına Manchester United’dan kiraladığı Bebe, “Türkiye’nin en büyük takımında kendimi ispatlayacağım ve Alex Ferguson’un bana olan güvenini kazanacağım” dedi

Sokak çocuğu diye tanımlanan Bebe lakaplı Tiago Manuel Dias Correia, Beşiktaş’a gitmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. İngiliz basınına konuşan Manchester United’ın 21 yaşındaki genç yeteneği, “Simao, Almeida, Quaresma, Guti ve Fernandes gibi yıldızların oynadığı bir takımda forma giymek benim için gurur verici olacak” dedi.
Teşekkür borçluyum
Siyah-Beyazlılar’ın satış opsiyonunu da alarak 1 yıllığına kiraladığı Bebe, eski hocası Sir Alex Ferguson’a mesaj yolladı. 7 milyon Pound’luk bonservis bedeli nedeniyle Ferguson’un eleştirilmesine sebep olan Bebe, “Sir Ferguson’un kariyerimdeki rolü çok büyük. Bana güvendi ve büyük paralara beni transfer etti. Ona çok büyük teşekkür borçluyum” diye konuştu.
Hiç düşünmedim
Beşiktaş’ta kalitesini göstereceğini vurgulayan Bebe, sözlerini şöyle sürdürdü: “Manchester’da değerimi göstermeye çalıştım, ama güvenimi de kaybettim. Bu transfer teklifi bana geldiğinde “Evet” dedim. Türkiye’deki en iyi takıma gidiyorum. Hedeflerim de, hayallerim de büyük. Tek düşüncem Ferguson’un bana olan güven ve inancının yanlış olmadığını kanıtlamak.
”Bebe’yi ÇARŞI heyecanı sardı
BEŞİKTAŞ’ta büyük işler yapmaya hazır olduğunu belirten Bebe, “Vatandaşlarımla yan yana oynamak güzel bir duygu. Yabancılık çekeceğimi sanmıyorum. Quaresma ve Simao ile görüştüm. Büyük bir taraftar kitlesi olan harika bir takıma gideceğimi söyledi. Taraftarların önüne çıkacağım günü heyecanla bekliyorum” diye konuştu.

c119695.jpg

Geri