En güzel Sevgi Sözleri

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
kalp_anasayfa.gif
Hadi gel tut ellerimi, benimle meydan oku her çaresizliğe benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım onuncu aylara ben bir Eylül sen bir Haziran.

kalp_anasayfa.gif
Seni çok özledim. Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız çizdim. Seni ne kadar özlediğimi bilmek ister misin? Sayende bir gökyüzüne sahibim canım.

kalp_anasayfa.gif
Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi.

kalp_anasayfa.gif
Ne zaman kör ve sağır bir ressam düşen gülün resmini kristal zemin üzerine yapabilirse o zaman ben seni unuturum.

kalp_anasayfa.gif
Güneşin bile buz tuttuğu yerde eğer bir ışık görürsen, bil ki o benim sana yanan kalbimdir.

kalp_anasayfa.gif
Sevgi değer vermesini bilmektir. Sevgi birliktelikten sevinç duymaktır. Sevgi bilinçtir.

kalp_anasayfa.gif
Hadi gökyüzünden senin için tuttuğüm, üzerine tüm duygularımı yüklediğim yıldızı al.

kalp_anasayfa.gif
Yüreğimden yüreğine yollar var, hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla.

kalp_anasayfa.gif
Dünyada iki tane Gül olsun. Biri beyaz biri kırmızı. Kırmızı seni sevmediğim zaman solsun. Beyaz beni sevmediğinde kefenim olsun.

kalp_anasayfa.gif
Bir deniz düşün, susuz. Bir insan düşün, mutsuz. Bir gece düşün, uykusuz. Bir bahar düşün, çiçeksiz. Bir gönül düşün, sevgisiz. Bir de beni düşün, sensiz.

kalp_anasayfa.gif
Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır kı asla unutulmayan, işte sen de onlardansın.

kalp_anasayfa.gif
Bulutlara yükledim özlemimi rüzgarlarla yolladım sevgimi yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla. Küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldiler mi?

kalp_anasayfa.gif
İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler. Hepsi gökteydi. Hepsi parlıyordu, ama ben seni güneşim seçtim ve bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim.

kalp_anasayfa.gif
Seni yıldızlara benzetiyorum yıldızlar kadar parlak, yıldızlar kadar ulaşılması zorsun, ama yıldızlar milyonlarca sen bitanesin.

kalp_anasayfa.gif
Bir gün güneşe buz ile adını yazan birisi olursa bilki seni benden daha çok seviyor.

kalp_anasayfa.gif
Benim için insanlar ikiye ayrılır sevdiklerim ve diğerleri. Sevdiğim insanlar da ikiye ayrılır çok sevdiklerim ve diğerleri. Çok sevdiğim insanlar da ikiye ayrılır. SEN ve diğerleri.

kalp_anasayfa.gif
Gözlerinden süzülen bir damla yaş olmak isterdim. gözlerinden doğup, yanaklarından süzülüp, dudaklarında ölmek için...

kalp_anasayfa.gif
Bu gül sana vereceğim son hediyem malesef ben sana bu gülü verecek kadar alçağım; ama yine biliyorum ki sen bu gülü alacak kadar alçak gönüllüsün.

kalp_anasayfa.gif
Yüreğimdeki tüm çiçekleri sana kopardım, sana topladım, güneşi odama aldım, rüzgardan şarkılar yaptım. Bir seni söyledim sonra şarkıları...

kalp_anasayfa.gif
Sen herzaman nerede olursam olayım ne düşünürsem düşünüyüm her an kalbimdesin seni ne kadar sevdiğimi kelimeler ile anlatamam ama şunu bil : Seni Seviyorum

kalp_anasayfa.gif
Düşünüyorum da, düşüncelerin en güzeli, senin beni düşünüp düşünmediğını düşünürken, düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum.

kalp_anasayfa.gif
Çok çekti yüreğimiz hep olsun dedik. Ama kalbimizdeki sevdayı biz yenemedik. Hep beraberliğimizde uzak durup içımizi yedik. Sevdayı böyle mi bildik biz...

kalp_anasayfa.gif
Sen var ya sen sigaram gibisin dumanı saçların alevi gözlerin yanlız bir fark var ben sigara yaktıkça sen beni yakıyorsun.

kalp_anasayfa.gif
Bir pınarsın içilen ama hıç kanılmayan, seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, özlenen sen, özleyen sen, özleten sen. Varken doyulmayansın, yokken dayanılmayansın.

kalp_anasayfa.gif
Bir telefon bekliyorum 'sevgilim' diye başlayan 'seni seviyorum' diye biten bir telefon bekliyorum dün gelmesi gereken bügün hala gelmeyen.

kalp_anasayfa.gif
Gözlerine bakınca dalar giderim uzaklara. Uzaklara bir yere yalnız ikimizin yaşadığı doyasıya kanmak isterim sana. Sana aşığım bebek kokulu yarim.

Geri