En çok o sevindi

2
EXE RANK

ć$в1Lм3z `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ć$в1Lм3z `
Depremzedeydi, sonra eşini kaybetti. 2 çocuğunu evlatlık verdi. TOKİ kurasını kazandı.

237-30612.jpg

TOKİ tarafından, Trabzon'da yoksul grubu kapsamında yapımı gerçekleştirilen Bahçecik 2. Etap'taki 224 konutun, konut alma hakkı ve konut belirleme kuraları çekildi.

224 konut için bin 994 kişinin müracaat ettiği kura çekiminde talihli vatandaşlar sevinç gözyaşlarını tutamadı.

Kura çekiminde en fazla sevinen 43 yaşındaki Ayşe Eken oldu. İsminin anons edilmesi ile sevinç çığlıkları atan Eken, gözyaşlarını tutamadı. Marmara depreminin mağdurlarından olduğu öğrenilen Eken, ev alabilmek için bir süre önce böbreğini satışa çıkartmış. Eşi de vefat eden Eken, yaşları 12 ile 18 arasında değişen 3 çocuğundan ikisini de bakamadığı için evlatlık vermiş.

Gözyaşları içerisinde kalp hastası olduğunu ve kirada oturduğunu anlatan Eken, "Ben depremzedeyim. Eşim de vefat etti. Üç çocuğum var ve bakamadığım için iki oğlumu evlatlık verdim. Kızımla birlikte devletin ve vatandaşların yaptığı yardımlarla yaşamaya çalışıyorum." dedi.

TOKİ'nin ucuz konut yapacağı haberini aldığı anda müracaata bulunduğunu kaydeden Eken, hep bu anı beklediğini, konut alma hakkı kazandığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Asil talihlilerin belirlenmesinin ardından yedeklerin belirlendiği kura çekimi sonrası kazananlar sevinirken, kurada ismi çıkmayanlar ise hüzünlü bir şekilde salondan ayrıldı

Geri