3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o2375]
Hamur Malzemeleri
Geniş bir kaba hamur malzemeleri eklenir ve poğaça hamuru kıvamına gelene kadar yoğurulur. Hamur bir parçası diğerinden küçük olacak şekilde ikiye ayrılır. Yağlanmış tepsiye büyük parça eşit şekilde yayılır.
Kabukları soyulmuş elmalar rendelenir teflona eklenir. Üzerine tarcın, fındık ve şeker ilave edilir ve suyunu çekene kadar pişirilir.
Soğuyan elmalı malzemeyi, yaydığımız hamurun üzerine eşit şekilde dökeriz.
Ayırdığımız küçük hamur parçalarından da üstü için istediğimiz kalınlıkta oklava yardımıyla şeritler keseriz. “180 derecede alt hamur pişene kadar pişirilir.
[attachment=o2376]

Hamur Malzemeleri
- 2 adet yumurta
- 150 g margarin
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 su bardağı şeker
- Aldığı kadar un
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 5-6 elma
- İstediğiniz kadar kırılmış fındık
- 4-5 yemek kasığı şeker

Geniş bir kaba hamur malzemeleri eklenir ve poğaça hamuru kıvamına gelene kadar yoğurulur. Hamur bir parçası diğerinden küçük olacak şekilde ikiye ayrılır. Yağlanmış tepsiye büyük parça eşit şekilde yayılır.
Kabukları soyulmuş elmalar rendelenir teflona eklenir. Üzerine tarcın, fındık ve şeker ilave edilir ve suyunu çekene kadar pişirilir.
Soğuyan elmalı malzemeyi, yaydığımız hamurun üzerine eşit şekilde dökeriz.
Ayırdığımız küçük hamur parçalarından da üstü için istediğimiz kalınlıkta oklava yardımıyla şeritler keseriz. “180 derecede alt hamur pişene kadar pişirilir.
[attachment=o2376]