9
EXE RANK
Z1rT
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 26 Kas 2009
- Mesajlar
- 9,190
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 33
- Web sitesi
- www.netbilgini.net
Reçellik[COLOR=#660033] elma[/COLOR]lar sert, kokulu, kırmızı, biraz da ekşi olmalıdır. Ferik[COLOR=#660033] elma[/COLOR]sı reçele iyi gelir. Küçük[COLOR=#660033] elma[/COLOR]lar bütün olarak reçel yapılır, büyükler doğranır. Elmaları soyduktan sonra çekirdeklerini ince bir bıçakla oyun, 6 bardak suda yumuşayıncaya kadar kaynatıp suyu süzün. Kalan suyun 5 bardağına2 kilo şeker koyup kaynatın, sonra[COLOR=#660033] elma[/COLOR]ları katın, ateşten almadan 1[COLOR=#660033] limon[/COLOR]un suyunu katın.