ELeanoR|ja* REziLLiqi buyRun 3D|MOVİE AKAR MI DERSİNİZ NE DERSİNİZ SÖVERMİSİNİZ ?

0
EXE RANK

ghostman98

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ghostman98
küfürleri sansürle cnm benm :)

önmli değil herkez görsün ne mal oldugunu yorum size kalmış Acs` cLanı rezil oldu zuhaaa Ezik masterlar sizi 3d barındırıyolar

yazık cok yazık :(

katılıyorum yazık.

lan artist bu movie fake.bu elanor deil.aty gitti maclarda fake nick alır.

bazı bebeler cekemeyince ghost&aty nin nick alıp movie cekior

BU MOVİE DEKİ ELANOR JA DEİLDİR.FAKEDİR

alayı ezme oldu simdi

Kinq oLsaLar KAç Yazar Ki ? :)

harbi yazık yani

yaw movie fake diorm size :@

3D acınca ne anlıolarsa.Bilegin warsa oyna.yoksada oynaya oynaya ögren

dynamic de aty ' nin arkadsı herelde belı edıo kro :) saten eleanor ja kıng deıldıkı basımıza sız kıng cıkardınız BOTları

dynamic de aty ' nin arkadsı herelde belı edıo kro :) saten eleanor ja kıng deıldıkı basımıza sız kıng cıkardınız BOTları

kes ya 2 dk bot a bak. her gördügünüz movie inanıyorsunuz saf herifler.asıl size yazık

yazık .. bide onu savunanLar varya onLarada yazıkk..

beyler bu konuyu ılk ben actım ama ısın gercegının anlayınca Adamın hakkı yendıgını anlayınca konuyu sıldırttım byler Lucamısh dıye bı pot var adam ii gordugu adamlara dıokı clana gelın yoksa sızın 3d movıenızız yaparım mıllet hayır dıyınce boöle cırkeflesıo beyler bıde Hltw olan macta Bı ınsan 3d yı bukadar bellı etmez adamı hahkkı yenıo Konu SIlınısın

yazık ya :S

actıgm konuyu bile editleyp kitliolar.cekemiolar beni cekemiolar.doruları söleyince böyle oluo işte

dynamıc banned lutfen cok terbıyesıs konusuo forumda saygısız weled.

bence bu realden arkadaşı aty nin veled-i zine yazık beyler yorum hakkı sizin ne yaparsanız artık size kalmış bişi cs aleminden silin bu bebeleri

Lucasmis mi dedin o adamın kendi 3d :D her iyi oynayanı clana alıyor botun onde gideni maçta onu 3d oldugu halde bıcak manyağı yaptım :D O herifin eziklikten gözü dönmüş :D cs18 de oLması lazım eski nicki -*-*-*EZEL-*-*-* di zuha nicke bak :D adıda sedat olmalı

Geri