17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
MALZEMELER - 6 Porsiyon
6 parça kemikli koyun eti
1 orta boy kuru soğan
5 yemek kaşığı yoğurt
5 silme yemek kaşığı un
2 adet Yumurta
Tuz
YAPILIŞI
6 parça kemikli koyun eti
1 orta boy kuru soğan
5 yemek kaşığı yoğurt
5 silme yemek kaşığı un
2 adet Yumurta
Tuz
YAPILIŞI
- <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Soğanı soyduktan sonra ince doğrayın. <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Eti ve soğanı kendi suyunda tercihan düdüklü tencerede 10–15 dakika pişirin. <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Pişen etleri ısıya dayanıklı bir servis kabına alın ve tuzunu ekleyin. Dilerseniz karabiber, kekik, kimyon ekleyin. <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Yoğurdu bir kapta un ve yumurtalarla birlikte çırpın. Etin üzerine dökün.
- Önceden ısıtılmış 180 derece sıcaklıktaki fırında 20 dakika pişirin.