Elbasan Tava

17
EXE RANK

-k1nq`LioN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
15 Ocak 2010
Mesajlar
17,143
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
-k1nq`LioN*
MALZEMELER - 6 Porsiyon

6 parça kemikli koyun eti
1 orta boy kuru soğan
5 yemek kaşığı yoğurt
5 silme yemek kaşığı un
2 adet Yumurta
Tuz

YAPILIŞI

  • <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Soğanı soyduktan sonra ince doğrayın. <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Eti ve soğanı kendi suyunda tercihan düdüklü tencerede 10–15 dakika pişirin. <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Pişen etleri ısıya dayanıklı bir servis kabına alın ve tuzunu ekleyin. Dilerseniz karabiber, kekik, kimyon ekleyin. <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Yoğurdu bir kapta un ve yumurtalarla birlikte çırpın. Etin üzerine dökün.
  • Önceden ısıtılmış 180 derece sıcaklıktaki fırında 20 dakika pişirin.
 
Geri
Üst