Ekran Kartından Ping Olur mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kimera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Kimera

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Kimera
Arkadaşlar 7-8 ay önce ekran kartı aldım NVİDİA GeFotce 9500 GT 1 GB'lik.

Fakat bir türlü oyun keyfini doğru düzgün yaşayamadım. Sorunum FPS değil o tamam sürekli 100'de ben ekran kartını kurunca pingim arttı.

Unboard oynarken 1 megabit internet hızım vardı pingim 20-30 arasıydı. Bu ekran kartını aldım kurdum bir aralar güzeldi devam etti 20-30 fakat sonra 40-50 demeye başladı şimdi 50'nin altına inmiyor. Gittim internet hızını 8 megabit yaptırdım hala aynı. Sorunum hatta değil normal Download yaparken 800 900 KB olarak indirme yapıyorum fakat oyunda ping bir türlü inmiyor. Nedir sebebi ?

PC'mde virüs yok, hiçbir teknik sorun yok. 2 GB Ram var.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Alın işte trajikomik bir teknik sorun daha...

-Bilgisayarında virüs yok.
-2 GB RAM var.
-1 GB Ekran Kartın var.
-İnternet hızın harikulâde.
-FPS 100 fakat ping 50'nin üstünde.

Bütün bu maddelerden sonra pinginin 50'den yüksek olması şaşırtıyor beni, yani şu nedendendir diyemiyorum. Hiç internetten kaynaklanıyor demeyelim görüldüğü gibi onda sorun yok sürücülerini güncellemeyi denedin mi ? Onu bir dene olmadı 1 GB daha RAM al 2. slota tak ve unboard oynamaya tekrar başla. Ping'in az olur hiç değilse...

Şaka maka ama gerçekten anlayamadığım bir sorun senin ki büyük bir ihtimal Ekran Kartı uyuşmazlığıdır...

Pinginin 50 olduğu sıralar onboarda tekrar bağlarmısın eğer pingin hala 50 lerde ise interner ile sorunun olabilir..
Benim bildiğim ekran kartı ping ile alakası yok ilk defa sizden duyuyorum.çalıştığım cafe'de 4-5 sene öncesi ekran kartları 128mb olmasına rahmen ping felan olmuyordu dediğimi bi dene sorunu anlamaya çalış.
İyi forumlar

Geri