Eğilirken sendeleme :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Mami_0725

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.yerliyerinde.yetkinforum.com
Mami_0725
İyi akşamlar,
Ya online cs oynarken cok görüyorum ;egilirlerken ufak zıplama hareketi (sendeleme ) gibisinden yapıyolar acaba bnden kaynaklanan bi hatamı yoksa bilerek mi yapıyolar:huh:

bilerek yapiolar vurama diye :D

zipla ctrl ye bas aynisi sanada olr .;)

Ama herkeste görüyom eğilirlerken titriyolar (first person modunda xD ) ve ben eğillmeyi mausen üstündeki topa aldım dönüşlerde filan çeviriyom ama onlarınkini anlamadım.yani olmucak yerde sendeliyolar vuramasınlar diye de değil xD:)

Arkadaşım o şu şekilde oluyor. Egilmeyi Mouse'in ortasındaki topun aşagı döndurme yerıne yapıyolar .jıpLamayı da Tam tersi yapıoLar . sonra o Ortadaki yuvarLak şeyi (adını bilmıoRm :D) bi aşağı bi yukarı baya hızLı yapıoLar o sırada da saga soLa falan gidiylar sende uzaktan bakınca öyLe gözüyo eger iyi yapan birine denk qelırsen zor vurursun o adamı :)

Peki sen yapabiliyo musun o hareketi :)

onlar bunny hop yapıyo control ve space ye aynı anda bas :D konu yardım bölümüne taşınsın ...!!

onlar bunny hop yapıyo control ve space ye aynı anda bas :D konu yardım bölümüne taşınsın ...!!

bunny hop u demiyom onu bnde biliyom :) ama onlarınki küçük zıplama gibi :001_rolleyes:

duck dio herhalde

duck dio herhalde

duck eğilmek demek zaten basılı tutunca eğiliyosun o da değil :) bnm dedğim eğilirken sendeliyorlar.acaba eğilme tuşunu mausedeki top tan başka bi yeremi almışlar anlamadım :001_huh:

Arkadaşım o şu şekilde oluyor. Egilmeyi Mouse'in ortasındaki topun aşagı döndurme yerıne yapıyolar .jıpLamayı da Tam tersi yapıoLar . sonra o Ortadaki yuvarLak şeyi (adını bilmıoRm :D) bi aşağı bi yukarı baya hızLı yapıoLar o sırada da saga soLa falan gidiylar sende uzaktan bakınca öyLe gözüyo eger iyi yapan birine denk qelırsen zor vurursun o adamı :)
evet optionsdan dediklerini yaparsan olur ben yapıyorum merak etme marifet değil :D

Tam olarak nasıl yani yere düşüncemi topu çeviriyon vs. bn sendelemeyi topun gerisine aldım xD yani topu geri cevirince egiliyo bn giderken onu çeviriyom o zaman bnde olumuyo mu sendeleme :blink: ((bn ileri geri değilde sadece geri yapıyorm. :S ))

Ben Hiç Karşılaşmadım Ama Yorumlara Bakılırsa Eğilmeyi Mousedeki Topun alt tarafına alıyon,Ziplamayida Üst tarafa...Topu Aşaği yukarı hızlı hızlı döndürünce Dediğin hareket Oluyo Galiba :)

Arkadaşlar hepiniz sağ olun yorumlarınız için konu çözülmüştür:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri