Dünyanın En Saçma Hikayesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ikaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

ikaya

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ikaya
Ali, bir gün anneannesinin 0.7 kalemiyle tek katlı yatağının 3. katına çıkmış uyuyordu. Fakat birden kalemin ucu kırıldığı için uyanmıştı -17 metrelik bir helikopter zevki yalanınca bunun olması doğal- ve yataktan kafa üstü düşüp ayak tırnağını hurdacıya bıraktı. Hurdacı her gün hamburger yiyerek inceldiği için eline bir makas almış, göbek deliğini karıştırıyor ve diğer eli ile süt içme rekorunu kırmaya çalışıyordu. Ali hemen koştu ve arabayı alıp kalemkutusunun üzerine attı. Orada bulunan Camcı Hüseyin "Bak şu işe sen!" diye bağırdı. Bu şekilde tüm kağıtları yırtmıştı Ali. Bir de baktı ki Camcı Hüseyin helikopteri ile mahkemeye gidiyor, adını Cemci Can olarak değiştirmeye çalışıyordu. Ali hemen dergisinin 28. sayfasını açıp kestiği bölgeye baktı ve farketti: Hakim bey televizyonunun ketçabını oraya damlatmıştı! Ali annesine söylemeye giderken orguna takılıp düştü. Hemen kalkıp saatine baktı ve saatinin çatladığını, bu yüzden su içmeye çalıştığını farketti. Hemen kedisini alıp tırnaklarını oraya batırttı. Çok üzülmüştü çünkü hurdacı ingiliz anahtarıyla ev kapılarını açmayı başarmıştı. 12 kez kalem zıplatıp dükkanının eşyalarını yıkaması gerekiyordu artık. Hemen buzlu fincanının kahvesini yudumlayıp havadaki yoluna koyuldu. Telefonu çalmıştı birden, kırmızı tuşa basarak açtı ve konuşma şöyle oldu.
-Selamun Aleyküm (Alo yerine kullanılır)
-Aleyküm Selam Ali, ben Arjantin şehrinden Papua Yeni Gine ülkesinden Roberto Baros Bobo.
-Aaa, n'aptın dostum, hayırdır?
-Şu anda ellerimizde direksiyon kafası eti yerken çikolata avlıyoruz. Çok ilginç bir uzaylı türü.
-Eee?
-Şey diyecektim, bana oradan birazcık çilek kozasıyla kartonpiyer gönderir misin?
-Tabii ki dostum, hemen bir uçakla yollarım onları, onlar da çok istiyorlardı gelmeyi.
-Teşekkür ederim kanka, çok mutlu ettin beni.
-Tamam, hadi görüşürüz.
-Görüşürüz.
Ali telefonunu kapatıp yoluna devam etti. Maymunların tepesinde, bilgisayar manyaklarının sağında beklemekten daha güzel ne olabilir ki? Bu nedenle Ali konsantre oldu ve elini kovalayıp sulamaya başladı. Bittiğinde yorulmuştu, fakat buna değerdi. Çünkü artık onun ev yalakası vardı. Hostesi geldiğinde merak etmişti çünkü patronunu (Camcı Hüseyin ya da yeni adı ile Cemci Can) dövüp parmak resmi hediye etmişti. Ali'nin internete girdiği öğrenilince A harfini yazması istenmişti. 1 saat 11 dakika sonra bu işlemi tamamladı ve kamerasını yemeye başladı. Anneannesinin kalemini eline alıp uyudu.

ali xD saçma la Okurken sıkıldım xD

Geri