dünyanın en iyi Cfg yapımcısından Bir config Cs 1.5 and 1.6

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan net11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

net11

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
net11
Öncelikle Herkeze Merhaba Hepiniz Hoş geldiniz. Forumda açtığım 2. konu olucak bu zamana kadar sadece konulara bakıyordum Cfg üzerinde baya bi araştırma yaptım Bu indirdiğiniz Cfglerin 8mb 2mb hepsi yazılmış cfglerin karışımıdır Kendim yazdım diyenlerin Hepsi uyduruyolar Cfgyi acıp CtrL+F basın ve name yazıp arayın Cfg üzerinde bir çok isme ulaşırsınız yani kendi yazsa Tekbir isim olması gerekir. Nyse çok uzattım şimdi vereceğim Cfg Dünyada Cfg üzerinde Prof.olmş birinin Cfgsidir.
NFF`IGNITION Cfg Link >>> http://www.dosya.tc/NFF_IGNITION_.rar.html
NFF`IGNITION Video LinK >>>
Önce Videoyu izleyip indirirseniz daha iyi olucaktır Cfgyi kullanmak baya bi zor ama alışınca Hs king olursunuz. Cfglerde Aim yoktur sadece sağlam aliaslarla Recoil kısıtlaması vardır oda SxEsiz serverlerda. En iyisi Default kasmaktır.
NFF` Testing NFF`.cfg(skilleu) >>
>> Bu videodaki cfgyi araştırıorum buldğmda upload edicem yorumlarınızı bekliyorum iyi kötü fark etmez ama küfr etcek olan varsa şahsıma etsin şimdiden Tşkrrler herkeze EYw. (brb)

eyw. kardeşim ilk yorum benden olsun saolasın deniecem...

kardesım burda dolu cfg var nasıl yapcaz az daha anlatırmısın ?

Cfglerin Hepsi birbirini açıyor. Sg modelsdekiler CsStrike Models klasörüne at.
Config adlı cfgyi aç içindeki name yazan yeri değiştir dha sonra 3 cfgyi ve NFF.dllyi CsStrike klasörüne at oyna gir exec pro.cfg yaz tüm cfgler aktif durumda olucak ztn fakat bu kişinin Tuşları karışık tuşları kendine göre düzenle Reddot yazan klasördekini ise açıp girersen Awpde Cross olur nokta şeklinde bu kadar Eyw. tşkkrler yorum yazdğın için

eyw saq0Lasın

56 kişi görüntülemiş 22 kişi indirmiş :S 3 yorum zZZZz

hahah bunların ikiside bende var skilleu da var ama siklleu mal gibi sadec ben pro.cfg kullanıorum
skype sexiusz xD.

cidden var ama ben cs nickimi bulamadığım için . foruma adamakıllı bir nickle kaydolucam.

şöyle bir nick buldum SYMSPYMAN eğer nickimi severseniz kaydolcam foruma ve o hesap üstünde skilleu ve 1 tane daha cfg sis var ıgnition deil onu da koyucam. söz

-rep cok ezik

ne derseniz eyw. cfgyi ben yaptım demedm bn buldğm bişeyi koydum bnm suçum değil ^^ saolun

Saol arkadaşım Dewamını diLerim !

eyw kardeş...

emeğe saygı ... saol eyw

kar-des Link Kırık ...

link ölü brader.

link yenı kardes cort olmus

link kırık yenilermisin?

link yenile pls

link yenilermisin kardeŞ D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri