[dp's] vs -r'tK

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DpsTeam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

DpsTeam

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
DpsTeam
dedust20035f.png

dedust20036s.png

2 konu açmışsınız la :D

birini sil halıl sıte ywas bıraz :D

Yetkim yok :huh:

Ct iken ıyı kargasa cıkmıs hemen obur yana kaymıslar qL :D:D

pasif bunlar cıkmasaydım 2elde 3kil 4ki koyunca :D sasırdılar ben cıktım ahmet qırdı oda farklı olmamıs oda koymus HelaL Ahmet And Bizim Team (:

Bu Maç Biraz Enteresan'dı Ama İyidi :D

La bu Teamın sarkısı wardı sk'da o teaammı :D Reteka cLan diee :) ??

pasif bunlar cıkmasaydım 2elde 3kil 4ki koyunca :D sasırdılar ben cıktım ahmet qırdı oda farklı olmamıs oda koymus HelaL Ahmet And Bizim Team (:

pasif bnlar ? huseyının ne oldu cktı quLum ;) hanı bılek le yensenız eyw bızden saglamlarıda warms dıcem ama paralı k1nq ;) ayktn hani .

pasif bnlar ? huseyının ne oldu cktı quLum ;) hanı bılek le yensenız eyw bızden saglamlarıda warms dıcem ama paralı k1nq ;) ayktn hani .

Bu Maç 3haftayı qectı atalı ama ss koymadık orhan ;);) 2el oldu 4kıl 4kil koydum sızınkılere ısm wardı pause attık ahmeet qeldı oda ezdı yani. Bu arada tazmanyayayı savunmuorum ama 3d movie'ye şarkı konulmaz dımı o pasif anıl baksın kendıne yüssüz hala oynuor ;)

Bu Maç 3haftayı qectı atalı ama ss koymadık orhan ;);) 2el oldu 4kıl 4kil koydum sızınkılere ısm wardı pause attık ahmeet qeldı oda ezdı yani. Bu arada tazmanyayayı savunmuorum ama 3d movie'ye şarkı konulmaz dımı o pasif anıl baksın kendıne yüssüz hala oynuor ;)

te***** cıkar ez oyunu bırakmyn top olsn ok ;) hadi qhle basarılr :D k1nqler sızı :D parayla 3 yasındakı cockda kasar ;) dwm edn byle.

te***** cıkar ez oyunu bırakmyn top olsn ok ;) hadi qhle basarılr :D k1nqler sızı :D parayla 3 yasındakı cockda kasar ;) dwm edn byle.

Biliosan senın en yakın arkadaşınınnda ss war bende ağzımı actırma ;) Rtk eskı qücünde deqıl hem pasifler defue anılı maca caqııroz adam onundekı adamı zr wuuror :D

rtk burda tam real değil 2 fake var.

hey heyy orhanıma laf söylemeyin yerim adamı ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri