''Diyarbakırspor'u engelliyorlar!''

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan styla45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

styla45

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
styla45
NTV'de yayınlanan Yüzde 100 Futbol programına telefonla katılan Ziya Doğan'ın açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
Hatalar üst üste gelince insanlar ister istemez geriliyor. Bir takım bu kadar tahrik edilir. İnanılmaz şekilde hatalar var. Bugünkü sarı kartlara bakın. Ayman sarı gördü, pozisyonda faul yok ve Galatasaray maçında oynayamıyor. Bu zamana kadar hakemler hakkında konuşmadık. Maçın sonucu böyle olmasaydı 1-0 kazansaydık da bu açıklamaları yapacaktım. Ayman’ı arkadan çekiyorlar tahrik ediyorlar. 89 dakika Celalettin’e faul yapılarak alınan top var. Yıllarca haksızlıklara uğradık, haksız puanlar aldık. Bir tane de bizim lehimize hata olsun. İster istemez şüpheye düşüyorsun.

Bugün maç bitti orta yuvarlakta 4. hakemin yanında bekliyorum ‘Hakem lütfen gözüme bak diyorum’ ama bakamıyor.
Şeref tribününde yöneticilerimiz sahaya girdi. Doğru bir şey değil kendilerini çıkarmak için uğraştım. Üst üste gelince insan ister istemez şüpheye düşüyor.

Slogan atıldığını ben duymadım içeri girmiştim. Menajerim tarafından slogan atıldığı söylendi ama ben içerdeydim duymadım.

Lobisi olan etkili oluyor. Hakemler etkilenmiyor diyemezsisniz. İnanılmaz etkileniyor. Bizim şuanda yepyeni bir yönetim kurulumuz var. Tecrübeli değiller, haklarını koruyamıyorlar, ister istemez sinirler geriliyor. Diyarbkırspor’un potanın üzerine çıkacağını anladılar engelliyorlar.

Konuştuğum hiçbir şeyde geri adım atmadım. 3 hafta ceza aldım asla küfür etmediğim halde. Bu senaryonun devamı. Oyuncularım dahil taciz ediliyor. Antalya maçını alın inceleyin. Emek sarfediyorsun 15 günde takım kuruyorsun.

Her zaman taraftarıma ‘lütfen sakin olun’ diyorum. Diyarbakır hassas bir bölge olduğu için susun diyorum ve susturdum. Taraftarımızı sakinliğe davet ediyorum. Bir teknik direktör olarak Galatasaray maçına çıkmamayı düşünebilir miyim? Birazdan yönetim kurulu üyelerimizin yanlarına gideceğim ikna etmeye çalışacağım.

Hakkının yendiği zaman bunu kabul edebilir misin? Bu takımın nasıl ortaya çıkarıldığını ben biliyorum. Federasyon bu maçları seyretsin kesinlikle tahrik var. Yetkililerin bile farkına varmadığı şeyler var. Biz de başarılı olmak istiyoruz.
Hakem yanına yaklaşmadan disiplin kuruluna sevkedildim. Küfür etsem 'ettim' der özür dilerim. Bu kadar emek sarfedeceksin. Ahbap-çavuş ilişkisi bu ülkede futbolun içinde de var. Dürüst, namuslu, ilkeli olalım diyorum ama dürüst, namuslu, ilkeli olanın önünü kesiyorlar. Biz olayın siyasi boyutuna hiçbir zaman bakmıyoruz. Emek sarfediyoruz karşılığını almak istiyoruz ama müsade edilmiyor.

Geri