descreption| vs. ESSG (Real team)

0
EXE RANK

OohArryoO

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
OohArryoO
gL başarılar .

simdi oLmus basarıLar birader ;)

Saolun teşekkürler.

Tebrikler & Başarılar.

Bumu Real :D komiksin la harry :D:D

Teşekkürler.

Bumu Real :D komiksin la harry :D:D

Merak ettim sizin real de kim var ? Spawn Morgan Kabal sexafoN vs .. ? Ne zaman atsak real değildi diyorlar arkadaş. Kendi takım kaptanın dedi 4 real 1 fake diye sen neyin kafasını yaşıyorsun bana ne diyorsun ?

Hahaha :D:D La Kendi AğzınLa fake diyorsun :D:D bide real team yazıyorsun hem bizden önce kendınıze bakmanız lazım dinimize söven müslüman oLsa diye bi söz var min 2 kişi fake :D

Ya Allah'm sen sabır ver yarabbim. Ya konuşturma beni çocuk sizin hangi realiniz Rahatsız kadar oynayabiliyoda bana dır dır kafa yapıyorsun ?

Hangisi fake?

descreption|hArry* `C "Berat"
descreption|Frousherz.`-' ~C~ "Ali"
descreption|~Luqi* <`3 "Mustafa"
descreption|~Lykia.&`` <oN> "Mert"
descreption|-rAmc0 xD .qwe^ "Ramazan"
descreption|saNches`CAGRI "Cağrı"
descreption|-mirAndO* "Berk"
descreption|wAssup* "Burak"
descreption|archLove'killed ~ "Yasin"
descreption|Cyberspace^ "Bedirhan"

Haaa adam sağlam fake alınca şimdi oluyor. Ezik fake alınca real değildi oluyor öylemi.

La oğlum kendın demedınmı buda real değil diye pff.

4 Real 1 Fake dedim Gine Fake bak fılan dıyorsun gelmişsin buruya real team dıyon bi öyle bi böyle olma.

archlove Real Adamınmı Şakacı Çocuk Niye Elalemi Kandırıyorsunuz la? Bide Real Teamım Dıyor :D:D

79780391392205988364.bmp

Ya susturun şu çocuğu ya. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Ben bundan önceki yıktığımız ss de sana ne dedim ? Real takımın ile gel alıyım ss ni buraya el salla ama yinede onada bahane bulursun dedim. Dediğimide yaptım sana. Dediğimde çıktu buyrun.

Geri