Dell Adamo XPS Amerika'da 22Ekimde 2Bin dolara Piyasada

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1yang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

1yang

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.forumexa.com
1yang
[COLOR=#0000ff]Dell Adamo XPS Amerika’da 22 Ekim’de, $2.000′a Piyasada[/COLOR]

adamoxps21.jpg

Hepimiz sanırım Dell’in ağız sulandırıcı yeni oyuncağı Adamo XPS’in fotoğraflarını gördü internette, ama yine de ürün ile ilgili çok az bilgi dolaştı etrafta. Sis perdesi sonunda dağılıyor gibi gözüküyor. Business Week’e göre, We’ve all seen some drool-inducing shots of Dell’s new beauty, and finally the mud is beginning to clear. According to Business Week, the 1 cm kalınlığındaki (ya da diğer taraftan bakarsak, inceliğindeki) notebook piyasaya 22 Ekim’de, yani Windows 7 ile aynı tarihte, $2.000′lık bir fiyat etiketiyle çıkacak. Dell Adamo XPS’in ayrıca kapağının ön tarafında ısıya duyarlı bir kısım olacağı, parmağınızı üzerinde gezdirdiğinizde beyaz bir ışık ile parlayarak kapağın otomatik olarak açılacağı söyleniyor.
Benim notebook PC’ler için ufak bir testim vardır. Bir notebook’u incelerken kapak mekanizmasının kalitesini görmek için, kapağı tek elimle açmaya çalışırım. Bana göre kapak tek elle açılıyor ise ürün kaliteli parçalar ile, kaliteli bir şekilde üretilmiştir. Dell’in kapağının otomatik olarak açıldığını düşünürsek herhalde bir notebook bundan daha yüksek kaliteye zor ulaşır. Halen Dell Adamo XPS’in detaylı özelliklerini bilmediğimiz için, ağızınızın önümüzdeki günlerde daha da sulanmasına hazırlıklı olun…
kaynak [COLOR=#0000ff]PastaTech[/COLOR]

Geri