Defne Joy Foster ' Ablam için Yastayım ;(

0
EXE RANK

kadro12345

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kadro12345
Merhaba Değerli Netbilgini Ailesi Bildiğiniz üzere Defne Ablamız Rahmetli oldu bundan 4-5 gün önce şuanda kendimi öyle kötü hissediyorum ki Sanki boşluktaymışım gibi ruhen ve bede'nen çökmüş vaziyetteyim yemek yiyemez oldum yediğimde 2 lokma bişey doğru dürüst uyuyamıyorum ve Defne Ablanın ölümüne Aşırı derece üzüldüm bunları yazarken bile ağlıyacak durumdayım :( Ne yazık ki Bu bir gerçek herkes elbette ölecek dünya kimseye kalmayacak Ben defne ablanın eski bir hayranıydım Yaptığı bir kaç programda tanıdım Onun o duruşu gülüşü etrafa neşe saçışı bir başkaydı sıcak kanlı sempatik sevecen bir çok özellik sanki onda birleşmiş gibiydi Vefat Ettiğini bilgisayarın başındayken babam söyledi Defne joy foster ölmüş diye o anda resmen yıkıldım gözlerimin önü karardı çok iyi bir insandı öylesi bir daha geleceğini zannetmiyorum En çok Eşine Ve annesine üzüldüm ikiside resmen yıkıldı içim parçalandı bu 2 şubat 2011 gününü asla unutmayacağım hafızama kazındı resmen bundan böyle forum'u bırakıyorum zaten pek bişey yapamaz oldum oyuna'da giremez oldum resmen çökmüş vaziyetteyim daha ne diyeyim çok üzülüyorum Bazı kişiler uyuşturucu madde kullandığını söylüyor ben buna inanmıyorum zaten yapılan otopside kollarında iğne izine raslanmamış onun için bazı kişiler böyle iftiralarda bulunmasınlar daha ölüm şekli belli değil onun için kesin netice yok ama ön rapore göre kollarında iğne izi bulunmamıştır yazıyor zaten ben inanmıyorumda Mekanı cennet olsun ailesine baş sağlığı diliyorum :(:(

eed cok uzuldum yaa .s

aynen cok komikti keske olmeseydı bende yıkılmıstım ilk duyduumda

lan kimse tanımazdı ölünce tanıdılar

sen tanımıyordun hralde blip bilemeden konusma pLease

Yaşayanlara saygınız yok bari ölenlere saygınız olsun.Ben onun sundugu yarısmaları sihirli annemden felan tanırdım.

önceden açılmıştı konu lütfen açılmış konuları tekrarlamayın

RUHU ŞAD OLSUN

Söle Konular AÇmayın Atatürk Varkenn... | Suçu Kadında buluyorum Evin Barkın Var Çocuğun Var Neden Baska Erkeğin Evine Gidersin.. |

Aynen lan her gün kaç şehit veriyoruz onları hatırlayan yok. evli karı erkeklerle sürterse olucağı bu .!

Geri