Deadly Scream // vs eX * JuqaDores :)

1
EXE RANK
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
discord.gg
~0duNCu*
Evet arkadaşlar çoğu kişi beni ex juqadores'ten tanıyordur. Benim buna itirazım yok bi vs de yenildi diye clanı bozan aykutun clanıyla maç atarken arkadaşlar buyrun deadly scream ( benim clanım ) - eX * JuqaDores `. ( Aykut Öz ) ün clanı. Kardeşim ddiğim adamın clanıydı bakın gerçek yüzü böyle günlerde belli oluyor işte. :) herneyse uzatmanın anlamı yok .

Maç SS'si Arkadaşlar
[IMG]http://www.yukleresim.com/images/69102691155472893277.jpg[/IMG]

Ve Maçtan Sonra Aykutun Gerçek Yüzü Yeri Geldi Yanındaydım morali bozuktu güldürdük eğlendirdik yeri geldi abi kardeş gibiydik ve şimdi bakın ne olmuş ortada hiç birşey yokken :)

[IMG]http://www.yukleresim.com/images/47949192465865130686.jpg[/IMG]

qL bize kardesım dedıkLerıne sowuyor aRtk ne dıyelım qARdasım bens|z hıc sınız dedı qRdk neymısız

qL size hacı karısada kım vardı sızden ısım xDxD qwe :) :)

Küfür Yasaktır.

abo :D öyle gardaş hak edenı hayatına hak etmıyenın hayatına sokucan :D

hahahahahqahahaha cavo qweqw

Yaa bı ara kankaydınız sımdı ayrı dusmussunuz ıste adamlıgı bu kadar :) :)

sen yanlış duymuıssun bn ayko deil annesiyle knkym

capcup oduncu tosun 3D ,, archermaster(gh herkes bılıyo ) ss de war zaten neyse qL başarılar 3d kinglere , karsı team full fakeymıs . real ex juqadores size el vermez

ne adamsınız ya önce söylüyonuz sonra birbirinizi satıyosunuz :lol:

capcup oduncu tosun 3D ,, archermaster(gh herkes bılıyo ) ss de war zaten neyse qL başarılar 3d kinglere , karsı team full fakeymıs . real ex juqadores size el vermez

Sezer -ExijicrA Barısdan inexcfries almısdın hatta cocu pc ne sokdun hallet dıye ekranın fLan qtmısdı ts den bebeye ana avRat qrıyordun ne cbk unuttun Mete pc formatLamayaydı qrecekdınız ozm sız aykutun nası 3d ıStedini

w.Lawson`s 4Ever Deadly Scream Metegile bulaşan Bize bulaşmış sayılır ayık olun !

seco bey :( bana sataşan sayılmıyo :( :( :(

Geri