Daum'un işi zorlaştı

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
fft1mm868622.jpg

Banko oynayan 5 futbolcusundan yoksun gittiği Sivas deplasmamından 5 gollü galibiyetle dönen Fenerbahçe’de, yedeklerin ortaya koyduğu performans konuşuluyor. Camianın önde gelen isimleri, Daum’un zorda kalmadıkça 11’e almadığı Semih, Uğur, Selçuk ve Deniz’le ilgili olarak çok olumlu sözler sarfetti. İşte görüşler;

Ali Şen (Eski başkan):
“Takımın içinden yıldız futbolcu çıkartan hoca, bana göre iyi hocadır. Yıllardır bunu söylüyorum. Hazır oyuncu ile oynamak, en kolay iş. Sivasspor, zayıf bir takım olsa da, Uğur, Deniz, Semih ve Selçuk’un performansını kimse küçümseyemez. Fenerbahçe’yi ilk kez seyreden biri olsaydım. ‘Uğur’u kim aldıysa, bravo’ derdim. Ama bu oyuncular genelde yedek kulübesinde oturuyor. Daum, kadro kurarken bundan böyle daha dikkatli olmalı.”

Selim Soydan (Eski yönetici):
“5 banko ismin yokluğundaki kadroyu çok beğendim. Semih, Uğur, Selçuk ve Deniz kalitelerini ortaya koydular. Bana göre Daum’un işi artık daha da zorlaştı. Sivasspor, kötü bir dönemde olabilir. Ancak bu, Fenerbahçe’nin sergilediği futbolu hafife almaya mazeret gösterilemez. Semih’in attığı ikinci gol, tam bir ders niteliğindeydi. Uğur, sol tarafta fırtına gibi esti. İki de gol attı.”

Oğuz Çetin (Eski futbolcu):
“Fenerbahçe’nin kadrosunda bulunan oyuncular, Türkiye Ligi’nin kaliteli ve tecrübeli isimleridir. Bu oyuncuların motivasyonlarını bozmamak, onları gözardı etmemek gerekir. Deniz, Uğur,Selçuk ve Semih’i takdir etmek lazım. Uzun süre kenarda bekledikten sonra, üst düzey performans sergilediler. Bu futbolcuları her zaman moralli tutmak, çok önemli. İhtiyaç duyulduğunda, neler yapabileceklerini herkese gösterdiler.”

Geri