5
EXE RANK
AEROPOSTALE.`
Fexe Kullanıcısı
aş.Küresel ısınma diye bişey yoktur…İnekler çok osurduğu için iklim sera etkisi yaptı ama yakında geçer.Aşağıdaki diyaloglar hayal mahsuludur.Çıkışlar arka kapıdandır…Önce kadınlar ve çocuklar… ***-Senin suyun ısındı Şevket…-Sadece benim değim senin de suyun ısındı Hülya…
-Ocak ayında Antalya’ya kayağa gittik…Yarın da Norveç’e denize gidicez…Şubat ayında fiyordlar acayip sıcak oluyormuş…
-Küresel ısınma diye bişey yoktur. Bakın ben çayı içiyorum miss gibi.Kaldı ki Ağustos ayında dünyanın her yerine kar yağar.
-Kyoto’ya imza atmamız lazım sayın Bush..-Ben Toyotaya imza attım…
-Bu dalga eminönünden geçer mi? -Zyent zbracko buneskiyeviç…-Vaay Rusyadan turist getiren sel dalgası ha…
-Yarın hava eksi 85 derece olacakmış bey. -Valla mı . Hadi kalk bi yerlere güneşlenmeye gidelim.
-Ne vuruyosunuz kardeşim.Deodorant satmayalım da hırsızlık mı yapalım? Ahh vurmasana lan…
-Suyun litresi petrolün litre fiyatını geçerek tarihi rekorunu kırdı.
-Müsrif karı her sene banyo yapılır mı lan?
-Bu sene penguenler erken gitti. İstanbul’da yaz çok sıcak geçecek bey…
-Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek? -Nah gelecek. Onlar da gerçek ayva çiçeği diil. Yapma çiçek. Mudo conseptten aldık…
-Güneş yağı alalım mı? -Al ama 2956 faktör al…
-Sular yükselmiş…Akmerkezin önünden denize girelim mi?
-Sevgili vatandaşlarım. Çankayaya çıkmak istiyorum ama Çankaya’yı su bastığı için Elmadağ kayakevine çıkmaya karar verdim.
-Ocak ayında Antalya’ya kayağa gittik…Yarın da Norveç’e denize gidicez…Şubat ayında fiyordlar acayip sıcak oluyormuş…
-Küresel ısınma diye bişey yoktur. Bakın ben çayı içiyorum miss gibi.Kaldı ki Ağustos ayında dünyanın her yerine kar yağar.
-Kyoto’ya imza atmamız lazım sayın Bush..-Ben Toyotaya imza attım…
-Bu dalga eminönünden geçer mi? -Zyent zbracko buneskiyeviç…-Vaay Rusyadan turist getiren sel dalgası ha…
-Yarın hava eksi 85 derece olacakmış bey. -Valla mı . Hadi kalk bi yerlere güneşlenmeye gidelim.
-Ne vuruyosunuz kardeşim.Deodorant satmayalım da hırsızlık mı yapalım? Ahh vurmasana lan…
-Suyun litresi petrolün litre fiyatını geçerek tarihi rekorunu kırdı.
-Müsrif karı her sene banyo yapılır mı lan?
-Bu sene penguenler erken gitti. İstanbul’da yaz çok sıcak geçecek bey…
-Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek? -Nah gelecek. Onlar da gerçek ayva çiçeği diil. Yapma çiçek. Mudo conseptten aldık…
-Güneş yağı alalım mı? -Al ama 2956 faktör al…
-Sular yükselmiş…Akmerkezin önünden denize girelim mi?
-Sevgili vatandaşlarım. Çankayaya çıkmak istiyorum ama Çankaya’yı su bastığı için Elmadağ kayakevine çıkmaya karar verdim.