<3mr*
Kullanıcı

0

BU İŞLEMLER YAZILIM ALDIKTAN SONRA YA DA YAZILIM ALAMAYIP SİYAH EKRAN KALAN CİHAZLARA YAPILMASI GEREKEN BİR UYGULAMADIR
D-SMART CİHAZLARA WİZART YAZILIM ATMA ANLATIMI
2.ADIM :Cihazın önünde bulunan "SELECT" ve "YUKARI OK" tuşuna elinizi basılı tutup, cihazı fişe takınız ve bekleyiniz.
3.ADIM :TV ekranının aşağıdaki görüntüye gelmesini bekleyin ve aşağıdaki görüntü gelince elinizi cihazdan çekin.
4.ADIM :Cihazın kumandasından "YARDIM" tuşuna basıp sağ alt köşedeki "WIZART" yazısının çıkmasını sağlayınız.
5.ADIM :Kumandadan "YARDIM" tuşuna basıp çıkarttığımız "WIZART" yazısının etrafının aşağıdaki gibi siyah olmasını bekleyiniz.
6.ADIM :"WIZART" Siyah olduktan sonra cihazı fişten çıkartın, smart kartı yerine takıp tekrar fişe takın ve 30sn sonra aşağıdaki görüntüyü göreceksiniz. Kumandadan "YEŞİL" tuşa basıp kayıt edin.
9.ADIM :Anlatılanları doğru şekilde yapmış iseniz aşağıdaki görüntüyü göreceksiniz ve cihazınız açılacaktır.İyi Seyirler

7.ADIM :"YEŞİL" tuşa basıp kayıt ettikten sonra aşağıdaki sinyal ekranı karşınıza çıkacaktır bu ekranda iken kumandadan "OKEY" tuşuna basıp işlemi devam ettirin.
8.ADIM :"OKEY" tuşuna bastıktan sonra aşağıdaki ekranı göreceksiniz eğer kablo bağlantıları ve anten ayarlarını doğru yapmışsanız yeşil seviyeyi bulup cihaz bir sonraki açılma adımına gidecektir.