D-smart siyah ekran çözümü "wizart" yapma

• Konbuyu başlatan <3mr*
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 715

<3mr*

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap 15 Yıldır Beraberiz
0
Ticaret - 0%
0   0   0

BU İŞLEMLER YAZILIM ALDIKTAN SONRA YA DA YAZILIM ALAMAYIP SİYAH EKRAN KALAN CİHAZLARA YAPILMASI GEREKEN BİR UYGULAMADIR​

D-SMART CİHAZLARA WİZART YAZILIM ATMA ANLATIMI​

resim%201.JPG

2.ADIM :Cihazın önünde bulunan "SELECT" ve "YUKARI OK" tuşuna elinizi basılı tutup, cihazı fişe takınız ve bekleyiniz.​

resim%202.JPG

3.ADIM :TV ekranının aşağıdaki görüntüye gelmesini bekleyin ve aşağıdaki görüntü gelince elinizi cihazdan çekin.​

resim%203.JPG

4.ADIM :Cihazın kumandasından "YARDIM" tuşuna basıp sağ alt köşedeki "WIZART" yazısının çıkmasını sağlayınız.​

resim%204.JPG
5.ADIM :Kumandadan "YARDIM" tuşuna basıp çıkarttığımız "WIZART" yazısının etrafının aşağıdaki gibi siyah olmasını bekleyiniz.​

6.ADIM :"WIZART" Siyah olduktan sonra cihazı fişten çıkartın, smart kartı yerine takıp tekrar fişe takın ve 30sn sonra aşağıdaki görüntüyü göreceksiniz. Kumandadan "YEŞİL" tuşa basıp kayıt edin.​

resim%205.JPG

resim%206.JPG
9.ADIM :Anlatılanları doğru şekilde yapmış iseniz aşağıdaki görüntüyü göreceksiniz ve cihazınız açılacaktır.İyi Seyirler
47.gif

7.ADIM :"YEŞİL" tuşa basıp kayıt ettikten sonra aşağıdaki sinyal ekranı karşınıza çıkacaktır bu ekranda iken kumandadan "OKEY" tuşuna basıp işlemi devam ettirin.​

resim%207.JPG

8.ADIM :"OKEY" tuşuna bastıktan sonra aşağıdaki ekranı göreceksiniz eğer kablo bağlantıları ve anten ayarlarını doğru yapmışsanız yeşil seviyeyi bulup cihaz bir sonraki açılma adımına gidecektir.​

resim%208.JPG

Home Register Log In