Cunub Team Vs. aLcat[R]az [REZİLLİK]

1
EXE RANK

#MiRacLee

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
#MiRacLee
SeLam arkadaşlar [Rio*] iLk başta güzel 1 maç başlangıcı diye düşünüyorduk. Ama 2. yarıdan Sonra Bazı ArkadaşLarımızın Counter Strike`nin Oyun oLdugunu unuttuklarını gördük. Ne diyeLim ki SS'ler herşeyi anlatıyor. Yazık....

`Cunub Team ~> Rio* `` wAll ;;

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Tebrikler. Bize :)

Teşekkürler. Tebrikler bize. İnşallah daha büük basarılara imza atarız :D

qL bize :D Fake geLdim ama hiç kasamadım Gökhan kb kanka :D TebrikLer <3 :D

bırakaın bunlar ezıq zaten bızlede mac attılar 6-0 yenıyoduk gh dıe banladılar sımdıde cs1 e sokmuyo ezıq alayı bot

Bu maç tablosumu rezillik ?

Siz Counter Strike dostluğunu düşmanlığa küfüre iten çoçuklar hiç anlamıyorum sizi biliyonuz mu !

Maç bittikten sonra böyle konu açılmaz. Bunu öğrenin önce. Rezillik diye bir başlık atmak yakışmamış.

Allah akıl fikir versin bir an önce sen ve ekibine. Maç bittikten sonra iki takım birbirine teşekkür eder. Varsa eğer Scren Shot's ve Movie'ler alınır. Takım gruru için saklanır. Böyle ortalığa kepazelik için konulmaz. Biraz centilmenlik öğrenin. Tamam bu takımı yendinmişsiniz ne oldu şimdi ? Bir daha asla düşmeyecek bir havanız mı oldu ? Dünya'nın 1. numaralı takımımı oldunuz ?

Oyun için birbirinize düşman olmayın.

Bu maç tablosumu rezillik ?

Siz Counter Strike dostluğunu düşmanlığa küfüre iten çoçuklar hiç anlamıyorum sizi biliyonuz mu !

Maç bittikten sonra böyle konu açılmaz. Bunu öğrenin önce. Rezillik diye bir başlık atmak yakışmamış.

Allah akıl fikir versin bir an önce sen ve ekibine. Maç bittikten sonra iki takım birbirine teşekkür eder. Varsa eğer Scren Shot's ve Movie'ler alınır. Takım gruru için saklanır. Böyle ortalığa kepazelik için konulmaz. Biraz centilmenlik öğrenin. Tamam bu takımı yendinmişsiniz ne oldu şimdi ? Bir daha asla düşmeyecek bir havanız mı oldu ? Dünya'nın 1. numaralı takımımı oldunuz ?

Oyun için birbirinize düşman olmayın.

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Ben Çoğu maçta yeniLdim Tebrk edip çıktım Bugünde Vs de yeniLdim Tebrik Edip Çıktım.Ama fazLa kaLkan cLanLara Bu yapıLr Ki kendiLerine geLsin ama bu cLana bunu yapıLmasını anLamıyorum cLanda en önemLi şey kardeşLiktir herkeSe qL

iyi bayramLar.

Tebrikler beyler ;)

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Ben Çoğu maçta yeniLdim Tebrk edip çıktım Bugünde Vs de yeniLdim Tebrik Edip Çıktım.Ama fazLa kaLkan cLanLara Bu yapıLr Ki kendiLerine geLsin ama bu cLana bunu yapıLmasını anLamıyorum cLanda en önemLi şey kardeşLiktir herkeSe qL

iyi bayramLar.

Tabi önemli olanda budur zaten. Benim bu oyunda tanıştığım 8 yıllık kardeşim gibi sevdiğim şehir dışından arkadaşlarım var. Ankara'da, İzmir'de, İstanbul'da, Bursa'da yanlarında misafir olarak kaldığım arkadaşlarım var. Maçlar attık 1-1 karşılaşmalar yaptık yendik veya yenildik ama sonuçta kardeştik tebrik etmesini bildik. Şimdiki oyuncuların çoğunda olmuyor bu centilmenlik. Maça girdiğimizde yendiğimiz zaman tebrik etmeye yeltenirken yenilen takımın admini bize ban atıyor. Olmayacak ama oluyor işte...

Sefa kardeşimizin konusunuda kirletmiş olduk ama eleştiri güzel birşeydir. Bizden bir arkadaş bir dost bir abi nasihatı olsun.

Daha oLgunlaşmaları lazım.

1 maç yenildin diye reziL , 1 maç yendin diye vezir oLmassın ;)

Tabi önemli olanda budur zaten. Benim bu oyunda tanıştığım 8 yıllık kardeşim gibi sevdiğim şehir dışından arkadaşlarım var. Ankara'da, İzmir'de, İstanbul'da, Bursa'da yanlarında misafir olarak kaldığım arkadaşlarım var. Maçlar attık 1-1 karşılaşmalar yaptık yendik veya yenildik ama sonuçta kardeştik tebrik etmesini bildik. Şimdiki oyuncuların çoğunda olmuyor bu centilmenlik. Maça girdiğimizde yendiğimiz zaman tebrik etmeye yeltenirken yenilen takımın admini bize ban atıyor. Olmayacak ama oluyor işte...

Sefa kardeşimizin konusunuda kirletmiş olduk ama eleştiri güzel birşeydir. Bizden bir arkadaş bir dost bir abi nasihatı olsun.

Burc doru soluyosun ama işte adamlar kufur edioo yapcak bişi yok adam gibi oynasalar ban atmasalar baslangıcında guzel bi macdı. Mac baslayınca ben cıkdım. Nese artık gelip gecmiş bişey umarım bidaha olmaz bole hatalar :)

By-Burcx Tamam Dogru Söylüosn Ama Arkadaşlar haklı Adamlar Banlamasaydı Tabi İki Gökhan Tebrik Edecekti Bundan Adm Gibi Eminim.Gökhan Ve SiLah Arkadaşlarına qeLe.

Bu aDamLr EZONUN Onde Gıdenı 2 tane Hs Attık die Banned !

1. si Karşıda ki AdamLarın Ne tür biriLeri oLdugunu biLmiyosunuz 2. si SöyLedikLeriniz HakLı Ama kimin Ne oLdugunu Ortaya koymak istedim Çevremde Cs den Tanışıp Çok buLuştugum arkadaşLarım var , Ve hepsi biliyoki bunu cLanın RekLamı oLsun yok su yok bu değil zaten topu topu 4 5 kişiyiz Neyin Rekl***** yapayım ki ? EleştriLerinizi 3 4 kez okudum Hatta hoşuma bile gitti bazı şeyleri dikkate alıcam ama Bazı kişiler yorum atmış Kendilerini birden MeLek yapmışlar onların da maç sonucu ne küfürler ettiğini biliyoruz (: Neyse Tekrardan teşekkürler

Eyv İbo (: Beraber çok maça girdik çok yenildik biz Zaten şu ana kadar 4 5 maç alan bi teamız Cunub Team olarak çok bi maç almadık çok yenildik ama yeniLince hiç küfür etmedik (:

Geri