Culio Ordu'da

3
EXE RANK

astonishinq`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
astonishinq`
Galatasaray, Fatih Terim'in birinci ve ikinci kamplarına ***ürdüğü, ancak üçüncü kampta kadroya almayacağı futbolcu Juan Emmanuel Culio'yu Orduspor'a vermeye karar verdi...

Üçüncü kamp kadrosunda bulunmayacak diğer isimlerden Stancu ve Aydın'ı da almak isteyen Orduspor, bu futbolcular için Galatasaray ile masaya oturacaklar. Orduspor'un Teknik direktörü Metin Diyadin takımına verdiği bir hafta izin sonrasında Bolu'da takımı kampa alacak. Metin Diyadin'in elinde şu anda 15 futbolcu olması kendisini düşündürürken, futbolcu bulmakta da zorluk çektiğini söylüyor; "Türkiye'de birinci ligde oynayacak yerli futbolcu arayıp duruyorum, ama istediğimiz futbolcuları bir türlü bulamıyoruz sanki yer yarıldı yerin dibine girdiler. Liglerin uzaması takımları da adeta sarstı. Orta alanda aradığımz futbolcu Culio'yu takıma kattığımız zaman bazı arızaları gidermiş olacağız. Ama Orduspor ligi ***ürmek için 5-6 futbolcuya daha ihtiyacı var. Son yapacağımız kampa takımın bütününü bir araya getirirsek rahatlayacağız."

bence yanlış bir karar olur , culio gidiceğine ayhan & stancu gitsin ..

bence yanlış bir karar olur , culio gidiceğine ayhan & stancu gitsin ..

Aslında haklısın ama bence hepsi gitmesi lazım(Ayhan, Stancu, Culio).. Çünkü culio bence takım için sadece iyi bir yedek olabilir.. Daha iyi oyunculara ihtiyacımız var.. Ama en azından Avrupa'da oynamadığımız bu dönemde 1 sezon daha takımda tutalabilirdi.. Doğru karar mı yanlış karar mı onu görücez... :) :)

Culio hırsıyla ayhan & stancu ve bir kaç futbolcuyu 5'e katlar , geçen yıl oynayamadı çünkü yanında iyi bir adam yoktu , şu an selçuk , melo gibi futbolcularla çok daha iyi işler yapacağını düşünüyorum ...

haktan hayırlısı herşey cimbom için iyi olur inşallah ..

Belki Culio'nun yerine daha yetenekli bir orta saha oyuncusu alacakları için Culio'yu Ordu'ya vermişlerdir.. Ama Culio'dan önce Stancu, Ayhan ve Pino'nun gitmesi gerek.

iLk ayhan gitmeliydi , hermaçta taraftarın ıslıkladığı bir adam hala ne diye bu takımda tutulur anlamış değilim .

ama sanmıyorum culio'yu vermezler yani en azından culio'nun ordu teklifini kabul etceğini sanmıyorum

Oraya bakarsan Adebayor Cimbomda 16 numarayı giyiyor :D

Hayat böyle işte nerden nereye. :)

Geri