Cs'nin Acı gerçekleri O May Gat

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MatraxD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sana puanım dohhuz neqative ganga

Esdasdqwdqas

Son kez uyarıyorum Türkçeyi katletmeyin ! yorumlarınızda saçma sapan içerikli harfler ve kelimeler bulunduğunda konu kilit #

+

konunun yeri burası değil,yetkili arkadaşlar konuyu Cs hangi sürüm ise oraya alsınlar v1.5 :) İyi forumlar ...!

Son kez uyarıyorum Türkçeyi katletmeyin ! yorumlarınızda saçma sapan içerikli harfler ve kelimeler bulunduğunda konu kilit #

+

konunun yeri burası değil,yetkili arkadaşlar konuyu Cs hangi sürüm ise oraya alsınlar v1.5 :) İyi forumlar ...!

Kendi clanın diye böyle konusuyorsun. Madem bu kadar Türkçemizi koruyacaksın sahip cıkıcaksın şimdiden bütün konulara el at o zaman bizde biliyoruz Türkçe'yi katledenleri cezalandırmayı ama yukarıdan bize karşı böyle bir yazı bilgilendirme gelmedi ama yakındır o zaman gerekenler yapılır.
konu taşıma bölümüne gelince Mod'lar taraf tutmamalıdırlar ama sen bu konuyu hep siliyorsun zaten lütfen görevini gerektiği gibi kullan.

Normaldir böyLe şeyler Herkese oLmuştur , bu kadarda abartmayın . en iyi fragınızı atında bizde biraz güLelim !!! :wink:

Deagle master Negative..................... qL sana negative :D

Kendi clanın diye böyle konusuyorsun. Madem bu kadar Türkçemizi koruyacaksın sahip cıkıcaksın şimdiden bütün konulara el at o zaman bizde biliyoruz Türkçe'yi katledenleri cezalandırmayı ama yukarıdan bize karşı böyle bir yazı bilgilendirme gelmedi ama yakındır o zaman gerekenler yapılır.
konu taşıma bölümüne gelince Mod'lar taraf tutmamalıdırlar ama sen bu konuyu hep siliyorsun zaten lütfen görevini gerektiği gibi kullan.
kardeşim taraf tutuyorsam kanıt göster görelim :) ben taraf tutmuyorum doğaldır böyle şeyler olur yani adam bir hata yaptı diye küçük düşürmeyi çok seviyorsunuz + konuda tartışma yaratmıyorum farkındaysan :) neyse boşver ya ufak birşey için birbirimizi kırmaya gerek bile yok sanırım iyi forumlar.Kim olursa olsun Asla Taraf tutmuyorum :)

Geri