Cs'de ''Kingim'' Diyen Adamların Acizliği...!!

0
EXE RANK

kadro12345

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kadro12345
Evet Arkadaşlar Böyle Bir Konu Açmamın Sebebi Çoğu Kişiden Duyduğum ve bir çok kez gördüğüm Ben profesyonelim işte 7 sene oynadım falan filan Buraya Kadar Doğrudur Ama Bu oyun Sadece oynamak için Yok Kendinizi Sadece oyun içinden çok Dışındada Geliştirin 7 Senelik Oyuncuyum Profesyonelim Diyen Adam 1 Tane Dosya Onarmaktan Aciz :) İşte Onları profesyonelliği Sadece oyun içinde Yardım Bölümlerinde Bu 7 senelik Adamların İsimleri Var Bir tane Player Modeli bozulmuş Bu profesyoneller onu düzeltmekten Acizler Sizler Zaten Baştan Acizsiniz ben 2007 Senesinde Yani 14 Yaşındayken Cs1.6'ya Başladım Daha toy'dum ve hiçbir fikrim,bilgim yoktu kendi başıma öğrendim ve kendim boza boza Csyi Bi şekilde öğrendim Şimdi Bu oyun Sayesinde Ayda 100 TL Kazanıyorum Burda Demek istediğim Bu adamlar Oyunda King ama 1 tane Dosya Değiştirmeye gelince Kingliği oyun içinde Kalıyor Hani Siz 7 Senelik oyuncuydunuz Nerde kaldı O profesyonelliğiniz? Bir Tane Dosya program Herhangi Bir şeyi kullanamayan Adamdan Değil Profesyonel Adam bile olamaz.

yaz bana hud silme komutlarını ? ;) gidip sadece hud draw yazarsan gülerim.....

Geri