Cs1.6 Hızlı silah Değiştirme [Models Entegreli] Sxe 11.6 Geçer Denenmiştir.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Asfadd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Asfadd

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Asfadd
Merhaba Arkadaşlar;
Sizlere şimdi ise hızlı silah değiştirme olayını yeniden gündeme getirmek istiyorum bu script,alias.cfg falan değil bildiğiniz V models bu models'ler sxe'den geçiyor kendim şimdi denedim ve taze şekilde sizlerle paylaşmak istedim hakikatten'de çok hızlı değiştiriyor Q tuşuna bastığınızda direk silah elinize geliyor daha çekmeden :) hemen link veriyorum

LİNK:>>>>> uploaded.to - where your files have to be uploaded to

Skin Bölümünü Boşuna Açılmadı
Konu Taşınmıştır.

iyide arkadaş sen nerden çıkardın bunun skin olduğunu skin değil ki nasıl yazı okuma şeklin var ? models entegreli dedim skin demedim.

başka bi siteye upload edermisin

silah nekadar once eline gelirse gelsin genede hemen ates edemezsin ki...

tmm sen haklısın..

Bak şimdi sen böyle diyerek bana salak demiş oluyosun farkındamısın bana skin'i açıkla skin nedir ondan sonra gel konuş bu models'in içine konulan bir ayar anladın mı bana öyle sen haklısın falan deme yani okuma şeklin bozuk yada bilerek beni sinir ediyosun.

Bak şimdi sen böyle diyerek bana salak demiş oluyosun farkındamısın bana skin'i açıkla skin nedir ondan sonra gel konuş bu models'in içine konulan bir ayar anladın mı bana öyle sen haklısın falan deme yani okuma şeklin bozuk yada bilerek beni sinir ediyosun.

salak kelimesini nerden cıkardın öyle birşey demedim ne istiyosan öyle anla sen bilirsin.

Geri