Cs v1.5 Ping Sorunu Kesin Çözüm %100 (TTNET Kullananlar için)

0
EXE RANK

prekazka

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
prekazka
Merhaba arkadaşlar.

Cs v1.5 oynayıp TTNET kullanıp ping sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmak istedim.

Önceklikle bir çok rate denemişsinizdir ancak rate 1. sebep değil sorun modem !

Öncelikle TTnet müşteri hizmetlerini arıyoruz.Operatörde bağlanan kişiye aynen şunları söylüyoruz;

-Benim internet hızım gayet iyi ancak serverlar arası ping sorunum var.Daha öncede olmuştu aramıştım arkadaş modemi güncellenmişti ve düzelmişti.

Tekrar güncellemesini talep ediyoruz. 2-3 Kez oradan modeme res atıp güncelliyor denemenizi istiyor.Gerçekten güncelledi ise modemi düzelmiştir.

Çevremdeki arkadaşlarımında benimde pingim 50+ idi. Şimdi 15-25 arası :)

NOT: TTNET 8mbit (sınırsız) internet paketi kullanan arkadaşlar %100 sonuç alacaklardır.

Kullandığım Rate Ayarları:

rate 25000.00000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_rate 9999

Deneyip Olumlu-Olumsuz sonuç alan arkadaşlar görüşlerini belirtirse memnun olurum.

-TEŞEKKÜRLER -

Eline sağlık arkadaşım :)

eyw.......krds

Eline saqlık mahmut.! Deneyin arkadaslar işe yarıyoxD

Deneyelim Pingim hep 45-50 :D

knka ben ttnete gececem bendede ping olursa denerm sagol emegine saglık

Süpersin :D internet hızı 8mbit aylardır pingim 50 dediğini yaptım 25den yukarı çıkmıyor. Teşekkürler, sabitlik :D

Eline saqlık mahmut.! Deneyin arkadaslar işe yarıyoxD

rica ederim :)

knka ben ttnete gececem bendede ping olursa denerm sagol emegine saglık
dene tabi kanka kafayı yedim o kadar sonunda buldum :D

Süpersin :D internet hızı 8mbit aylardır pingim 50 dediğini yaptım 25den yukarı çıkmıyor. Teşekkürler, sabitlik :D
ne demek kardeşim ne mutlu bana :)

Teşekkürler :)

benim pingm 60+ ydı 1 sene boyunca %100 cozumu buldum ttnetı kapatın smıleye gecın 25 yukarısına cıkmıyor :D

benim pingm 60+ ydı 1 sene boyunca %100 cozumu buldum ttnetı kapatın smıleye gecın 25 yukarısına cıkmıyor :D

Kullanmadığım için bilemiyorum.Olabilir tabi ancak sözleşmesi olan arkadaşlar(benim gibi),kapatıp açma ücretleri gibi şeylerden kaçınanlar için zaten TTNET kullananlar için belirttim.

ben denedim oldu konu sabit <3 pls

teşekkürler konu sabit !

2 aydır uğraşıyom ttneti aramktan fatura qirdi 17-25 oldu çoooook sağol eyw sabitlik ;)

deniyecem olursa helal :)

bi ara pingim kıngofda 60 dı senoynada 20 di aradım dedım boyle boyle modeme santrelden reset attılar felan sorn cozulmedı. bazen turk telekomun alt yapısından dolayı bu tur sorunlar olabılıyor zamana bırakmak lazım. smdı duzeldı 15 pingim.

Geri