0
EXE RANK
HunTR
Fexe Kullanıcısı
Merhaba arkadaşlar,
Sizlere bomba bir konu ile geldim Cs Senaryolar Yani Sizlere yazdığım Senaryoları oyunda oynama şansı tanıyorum
Yani oyunda çok keyifli zaman geçirmek istiyenler için yazdığım senaryoları yakında tek tek paylaşıcağım Nasıl bir format ile geliyorum Mükemmel
Her sürümde geçerli bir Senaryo yazıyorum şuanda 7 Senaryo yazdım isimlerini vereyim mi bilmiyorum sürpriz kaçmasın ama vereyim
içinizde kalmasın
1- Bomba Savaşı
2- Rehine Oyunu
3- Suikast Oyunu
4- Bomba imha oyunu
5- Derby Oyunu
6- Sniper oyunu
7- yakalambaç oyunu
Gibi bir çok yazdığım senaryolar yakında sizler'le tamamen kendim kafamdan yazıyorm vede uyguluyorum yani güzel bir vakit geçirme olacak Server'i olanlar için vefkalade diyebilirim bunları ben yazıyorum şimdiden patentliyeyim
Yakında bir çok senaryo daha yazıcam ve yazıyorum aklıma geldikçe yazıcam ne kadar yazarsam oyunda o kadar iyi vakit geçiriceksiniz CS Senaryolarına varsanız Zaffe'yi Takip edin 
Korku,Eğlence,Gerilim Dolu senaryolar çok yakında geliyor,
Sizlere bomba bir konu ile geldim Cs Senaryolar Yani Sizlere yazdığım Senaryoları oyunda oynama şansı tanıyorum

1- Bomba Savaşı
2- Rehine Oyunu
3- Suikast Oyunu
4- Bomba imha oyunu
5- Derby Oyunu
6- Sniper oyunu
7- yakalambaç oyunu
Gibi bir çok yazdığım senaryolar yakında sizler'le tamamen kendim kafamdan yazıyorm vede uyguluyorum yani güzel bir vakit geçirme olacak Server'i olanlar için vefkalade diyebilirim bunları ben yazıyorum şimdiden patentliyeyim

Korku,Eğlence,Gerilim Dolu senaryolar çok yakında geliyor,