Cs mükemmel yerlere gidiyor...(Sitem)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dr0wSy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kesinlikle ve katien bu durumdan Netbilgini.com ve Camisa sorumlu değildir.
Kimseye zorla indir bu hileyide demiyoruz.
Zaten hileyi kullanmak isteyen burda bulamasa bile bizim forumumuzdan hile paylaşım konusunda oldukça fazla gelişmiş forumlar var.
Kullanmak isteyen her türlü bulur.
İyi Forumlar. - Seviyeli Yorumlar.

hile paylaşımını durdursunlar artık

Adam haklı beyler

Beyler bunların sorumlusu siz deyilsiniz.Nadir ve nadirin çocuklarıdır.Benin hiçbir sw almıyolar artık ban yemekten bıktım tw werdigim halde gene almıyorlar. Cogu çekemiyor.Kingofcsde boş adam çok.

Haklısın Kardeşim.

bitecek 1.5 ! az bi süresi kaldı eskiden k1n0f 10 doluydu giremezdik , sanırım şimdi 1 zorla doluyordur . herkes bılınclesıyor steam alıyor , esl , gather felan derken 1.5 bitecek . 1.5 dediğin neyki şu an 1.5 in anlamı : hile açıp kendini tatmin etme oyunu :) ben 1.5 i bıraktım 6 ay oluyor benimle beraber rahat 30 -40 kişiyede 1.5 i bıraktırdım .

1.5 biteli aslında çok oldu ama türkiyede bitmedi sadece steam de birçok oyuncar birçok cs sürümü var ama nedense 1.5 yok :)

[quote="I']Kardesler Bunun en buyuk Suclusu bu NETBİLGİNİ dir... Buraya Hile koydugu Andan itibaren Serwerlerde 0 9 kasan Ezikler 50 - 1 kasmaya Başladılar.... cs 1.5 in bitimine Az bi süre kaldi.. Bu netbilgini Buraya Hile koymadan oncede Wardi hileler ama bu kadar degildi 32 kisilik serwerde 15 kisi wardi kiminin butcesi yetmiyordu kimi Kendi bilegi ile oynamayı Tercih ediyordu ama su netbilgini buraya Hile koydugu andan beri Bütcesi yetmeyen adam bile burdan bedava indirdi Kasti serwerlerde Hakkı ıle oynayan Adamda bunları Gorunce Buda almaya basladı simdi cs1 benim we günde 9 sayfa Ban atılıyor. Yazik günah Admin olmadıgı zamanda Serwere Girip speed acıyorlar serweri bosaltmaya calısıyorlar... Hileye Karsi bi Forumdu burası.[/QUOTE]

senin clanın full hile bilader ne konuşuosun burda :D

adam haklı .D

Geri