Cs mükemmel yerlere gidiyor...(Sitem)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dr0wSy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Dr0wSy

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Dr0wSy

Hangi serverde olursa olsun 20frag atman demek ban yemek demek.
Admin vuruyoruz ban yiyoruz , sadece adamı vurdum diye vır vır öterler admine ağlarlar ban attırırlar..

İlla kendi serverimize tıkılımı kalmak zorundayız. Öyle bir milletiz ki cs 1.5 i bitirmiş durumdayız yaş ortalamasının kesinlikle düştüğüne inanıyorum. Olumlu olumsuz ne derseniz saygım vardır.. Saygılarımla Dr0wSy.-----Kaan.

Haklısın kardeşim Çok haklısın 35*10 gittik 3oa da ban yedik wall diye yapacağımız bişey yok adminlerin seviyesi bile düşmüş o kadar yani.

Haklısın kardeşim

haklısın kardeşim :)

Haklısın..

Sonuna Kadar Haklısın Kaan Arkadaşım

adam kAAn.) haklı adam.

kingofcs 1 2 3 4 giremiyorum :D 5 dk sonra ban.

cs çıktığından beri herkesin sıkıntısı bu. her cs formunda bu sıkıntılarını yazanlar var. banada çok olmuştu..

Haklısın.Eskiden böyle değildi.

Extradan ban yememizin sebebi internet ortamında wall dolaşmasıdır. Gerçi sxe çıksada buna bi çözüm olucagını sanmıyorum

Adam Haklı kınq .. .:)

Haklısın arkadaşım.Hileden ve 14-15 yaşındaki çocuklara adminlik verilmesi yüzünden ban yemediğim sw kalmadı. En iyisinden en dandiğine.Bende artık sırf hevesini almak için csdm sw ye giriyorum bol bol adam öldürüp hevesimi alıp çıkıyorum artık .

Counter Strike 1.5'te en cok zevk aldıgım zaman 62.68... serverlerdeydi o zaman sxe yoktu ama herkes birbirini tanır nasıl oynadıgını bilirdi pek yaygın değildi böyle sonrasında ara verdik yine basladık 1-1.5 sene pub kastık sonra clan kurduk maclarda yendik yenildik hile dediler 3d movie cıkardılar sonrasında 1.5'te real nicklerle pub swlerden sürekli ban yedik bizim milletimiz kendisinden üstün olanı kabul etmior oyunda sadece ben kingim diyor onlar ölünce hemen hilesin ban atarlar yaş ortalamasına gelince bizim zamanımızda 1.5 yaş ortalamısı iyidi diye düşünüyorum ama bu son 2 sene icinde ciddi oranda yaş ortalaması ve büyüklere saygı hakiketten yok kücück cocuklar agıza alınmıcak küfürler ediyor bunların anne babası nasıl terbiye verior acaba neyse fazla uzattım ama cs 1.5 artık öldü kısacası budur zaten

İyi forumlar.

Counter Strike 1.5'te en cok zevk aldıgım zaman 62.68... serverlerdeydi o zaman sxe yoktu ama herkes birbirini tanır nasıl oynadıgını bilirdi pek yaygın değildi böyle sonrasında ara verdik yine basladık 1-1.5 sene pub kastık sonra clan kurduk maclarda yendik yenildik hile dediler 3d movie cıkardılar sonrasında 1.5'te real nicklerle pub swlerden sürekli ban yedik bizim milletimiz kendisinden üstün olanı kabul etmior oyunda sadece ben kingim diyor onlar ölünce hemen hilesin ban atarlar yaş ortalamasına gelince bizim zamanımızda 1.5 yaş ortalamısı iyidi diye düşünüyorum ama bu son 2 sene icinde ciddi oranda yaş ortalaması ve büyüklere saygı hakiketten yok kücück cocuklar agıza alınmıcak küfürler ediyor bunların anne babası nasıl terbiye verior acaba neyse fazla uzattım ama cs 1.5 artık öldü kısacası budur zaten

İyi forumlar.

İçten ve gerçekçi yorumların için teşekkür ederim. Bu konu forum olarak bakıcak olursak -evrensel-bir konu herkesin sitemi , tepkisi benimkiyle uyuşuyor. 62.68 zamanlarında mavi bir icon dan giriyorduk yanlıs hatırlamıyorsam o zamanlar yeni pişiyorduk herşey o zaman güzeldi gerçektende.

yakışıklı benide banlıonuz sw den ama :D

Şİmdi kaan cs1 2 herkezı banlıyor nedenı su sımdı adamlar 10 5 17 9 kasıyor

içiernden bırı pat 30 5 35 9 kasınca hıle dıye banlıyorlar

ve ayrıca kıngofcs de olduklarını unutyorlar konu ql.

Ama hergün böyle konular açılmazki.
Diğer bölümüne taşındı.

Kardesler Bunun en buyuk Suclusu bu NETBİLGİNİ dir... Buraya Hile koydugu Andan itibaren Serwerlerde 0 9 kasan Ezikler 50 - 1 kasmaya Başladılar.... cs 1.5 in bitimine Az bi süre kaldi.. Bu netbilgini Buraya Hile koymadan oncede Wardi hileler ama bu kadar degildi 32 kisilik serwerde 15 kisi wardi kiminin butcesi yetmiyordu kimi Kendi bilegi ile oynamayı Tercih ediyordu ama su netbilgini buraya Hile koydugu andan beri Bütcesi yetmeyen adam bile burdan bedava indirdi Kasti serwerlerde Hakkı ıle oynayan Adamda bunları Gorunce Buda almaya basladı simdi cs1 benim we günde 9 sayfa Ban atılıyor. Yazik günah Admin olmadıgı zamanda Serwere Girip speed acıyorlar serweri bosaltmaya calısıyorlar... Hileye Karsi bi Forumdu burası.

Geri