Cs Hayatınız boyunca yaşadığınız en komik anı payLaşın : )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan th3aLLen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

th3aLLen

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
th3aLLen
Konu gayet acık

Sorum : Cs Hayatınız boyunca yaşadığınız en komik anı anlatırsnz seviyeLi bir şekiLde ;)

Yaw bi keresinde d2 de baseden inince sagda kutular varya oraya arkadaşım çıkarmaya çalişiodu Ben zipliodum yukarı arkadaş gitmiş bende diom nie az zipliyom megerse gitmişti kopmuştuk o gün :D

yok bi olayım :D

Benmde yok öLe fzLa komık:D

.benimki Komik Deilmi Lennnnnnnnnnnnnnnn xDDD

Dynamic ve aliyle CT BASEDE HERKEZ BİRBİRİNE DAYIYORDU dassasa :D birde mikrofon vardı auhauhuahusah sesler çıkarıyor assa :D komediydi

::d:d:d:d:d:d:d

Bi kere ezonun tekiyle teke tek kaldık d2 de koca map takip ettim saf farketmedi sonunda taktım bıçağı :D

benımkı adamın bırı saydan adamın nıckını yazarken a law yu dedım koptum orda :)

arkadaşımLa surf ninja oynarken ikimizde kopmuştuk :D

Benim Cs DeKi en komik anım biri bana cfg atmadıgım için ''babama dövdürcem SEni Demişti'' :D:D:D:D:D:D Babası gelse kaç yazaR :D:D:DD

adam dust2 de b de ct LeRin tüneLe giriste sagaa kahverengi duwara dayamıs adamLaRı wurcak adıda kesici idi hatıRLıom 1adam qecti 2adam qecti 3qecti bu daha mermi skmiyor adamlar cıktı b den bu kowalamaya basladı adamlar bunu wurduydu D: qwewqeqwe

benımde ole komuık bı olayım yok :D

Benim Cs DeKi en komik anım biri bana cfg atmadıgım için ''babama dövdürcem SEni Demişti'' :D:D:D:D:D:D Babası gelse kaç yazaR :D:D:DD

koptumm :D:d:

GüzeLmiş:D Ben Anlatırımda Yazarak anlatamam.Cok fena bişydi :D

aztec suda 5 kişi ct yiz canlarımız 5-50 -20 en fazla gidioz 1 t asmadan atladı elinde bomba :D yere bi bıkratı herkez bummm :D

Bende Komik Fotolar Var. Hepsi Benim....

wqewq bende kingofcs de oynarken gece ledo nickli bi sahıs girio d2 de eline 4-8 i almıs durmadan bos yere sıkıo wqeqw :DDD

Geri