Cs Expert`s Vs. w.Lawson`s :) d2 & İnf.

0
EXE RANK

OohArryoO

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
OohArryoO
akmışmıyım yine ya :D

nedense oyundayken cıkıolar . sozde DC . sonra oyuna giren k1nq oluyor abi . bi daha bizdemi girip cıksak işe yarıyor galiba ;)

Tebrikler Başarılarınızın dev4mını dilerim ..

Arkadasım sen hic konusma oyunda Sw dondu alayı a2 gordum ben ŞAhsen bizimkiler donukken nasıl olduysa alayı b girmis Ne iş AcikLa EzeeR im Haberin Olmaz xD

nedense oyundayken cıkıolar . sozde DC . sonra oyuna giren k1nq oluyor abi . bi daha bizdemi girip cıksak işe yarıyor galiba ;)

Kim dc dedi ? Bir kişi olsun söyledimi dc oldular diye ? KO pwp mi kasıyorsun iso ;D Sonradan birşey açıp king olacak adamın ben aklına ediyim en başta açıp olmadığı için.

Teşekkürler.

Kim dc dedi ? Bir kişi olsun söyledimi dc oldular diye ? KO pwp mi kasıyorsun iso ;D Sonradan birşey açıp king olacak adamın ben aklına ediyim en başta açıp olmadığı için.

berat sana lafım yok . sen beni bilion ben seni.... ama nedense aynı pub sw de kastıqım bebeler nedense 2 qünde k1nq oluyorlar ya ben anlamıorum işte bunu .. anlayan anlar artık dicek bişeyim yok . sorarsan bende o clanda kastım ;) neyse ii qeceLer..

berat sana lafım yok . sen beni bilion ben seni.... ama nedense aynı pub sw de kastıqım bebeler nedense 2 qünde k1nq oluyorlar ya ben anlamıorum işte bunu .. anlayan anlar artık dicek bişeyim yok . sorarsan bende o clanda kastım ;) neyse ii qeceLer..

Bende o clanın kaptanıydım iso. Benim zamanımda 1 Adamı vuramayanlar şimdi 4 kill yapıyor bu nasıl iş? İyi geceler.

Teşekkürler.

Kendinizde biliyorsunuz onları ne soruyorsun ?

Sorumun Yanıtını Alamadim NedenSe ....!!!!

Salla kanka ya. Bilen bilir gerisini ne yapacan ;D

Tebrıkler gL.

Geri