Cs Expert`s & (VS) kill 4 `pleasure //

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fuxuryyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Fuxuryyy

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Fuxuryyy
berat bana laf yetıstırecegıne Benım gibi cs expertleri neden pert etmedin :d hatta o macta sende vardın sende pert olmustun pardon xd benle ugrascagına gıt kas la ortak başarılar

geyLe bise. .

2 teama da gL :)

berat bana laf yetıstırecegıne Benım gibi cs expertleri neden pert etmedin :d hatta o macta sende vardın sende pert olmustun pardon xd benle ugrascagına gıt kas la ortak başarılar

aykut ben feyso nukeyı unutma canım 2. mapı sizden sonra luqi bizim clana qeldi aykutun dediqi tek kelime dedi 3 2 1 quit cek orda da biz aqlattık siz kactınız yine biz ilk mapta kacmadık ;)
anca boş laf yaparsın :)

Cs expert ile 4 maç attık 3 ünü aldık birini verdik + Ben Cs Expert e 1 hafta durdum ve hiç yıkılmadık + Ben Cs Expert'e girdiğimde ex juqadores diye birşey yoktu. Bari burda yalan havalar atma :D

Cs expert ile 4 maç attık 3 ünü aldık birini verdik + Ben Cs Expert e 1 hafta durdum ve hiç yıkılmadık + Ben Cs Expert'e girdiğimde ex juqadores diye birşey yoktu. Bari burda yalan havalar atma :D

Peki Seni burda yerin dibine sokarsam ne diyecen ? al sana kapak gibi movie Ben yalan Havalar atmam . rezil olmamak ıcın sen yalan konusma bari . İlk Ölen sensin ekranı Büyültde gör :lol: :lol:
~BaLyoZ* Tk Showlara Devam :D | SK Gaming Şimdide Konusda görelim :lol: :lol:

Siz bu maçı yıktınız öyle mi :DDDDDDDDDDDDDDD Sen şunu tut bakıyım bi ucunu _|_ :D :D Çok iyi hatırladım o maçda feysonun dediği gibi maon ts den hadi beyler 3 deynce hep beraber Quit atıyoruz demiş Haha :D + O maçda tk da 2 kişi afkydi hlw bekliyorduk yazılardan anlaşıldığı gibi anca sen böyle tk'lara movie yap ha inanmıyoruz diyenler varsa bi upload ed bakıyım hadi hltw'yi :D

aykut sen 3 2 1 disconnect cekin dedin mi demedin mi bana onu söyle kıwırma şimdi .d
iyiki bi tk attın afk adamlara :D

Siz bu maçı yıktınız öyle mi :DDDDDDDDDDDDDDD Sen şunu tut bakıyım bi ucunu _|_ :D :D Çok iyi hatırladım o maçda feysonun dediği gibi maon ts den hadi beyler 3 deynce hep beraber Quit atıyoruz demiş Haha :D + O maçda tk da 2 kişi afkydi hlw bekliyorduk yazılardan anlaşıldığı gibi anca sen böyle tk'lara movie yap ha inanmıyoruz diyenler varsa bi upload ed bakıyım hadi hltw'yi :D

d2 de ezilmedinmi şimdi inkarmı ediyorsun ? :D yenılmedınmı sen sadede gel . d2 de sizi Cs'nin En exPERTTTT etmedimmi :D ??? Afk mıs qweqwewq kjasdklajsd adamlar kopek gıbı sıkıyor ben duran adamı vurdugumu gormuyorum ?? kor degılsen hepsının saga sola kostugunu gorursun . ha sende oturmussun kasanın arkasında ctrl tuşuna afk olarak bugda kalmıs dimi qweqwewqeqwe goptumlaaa :D :D :D

3 2 1 quit cek :D aqlattım de asıl aqlayan sendin :D

Kimin ağladığını herkes moviede görüyor izlemeyenler için bi daha yazalım buyrun beyler cs exPERTTT clanı kİngleri görün abiniz karsısında lal oLdular muma döndüler ~BaLyoZ* Tk Showlara Devam :D | SK Gaming :D

ulen hary misn Carymisn Susun konşmayın daha Biz Ezeriz fazLa kon$mayn . ' ;; Her türLü mac atarız sizLe .

Geri