0
EXE RANK
Khatlow <WL>
Fexe Kullanıcısı
Arkadaşlar ben Cs Expert`s & kTy <Dg> `C --> Bazı ********ler clan dağıldı diye milleti kandırıyormuş ama kimse inanmasın EVET şöle birşey var bazı arkadaşlarımız clandaki satmıştır ben zaten onları baştan beri bildiğim için hiç önemsemedim onların ayıbı... Evet artık beni neden kötülemek isteyenleri anlamadım veya neden iftira atanları nedne yapıyolar anlamıyorum tamam bu clan Cs Expert`s & kurdum ve en fazla 1 kişiye yenilmişizdir sonrası yalan gelir zaten ben öbür clandaki kardeşlerimi küçümsemiyorum zaten. Bana biri gelmiş msn de geçen KUTAY botu 2-10 gidiyon vs. diyolar tabi ben onlara ne kadar ben değilim desemde inanmıyolar onlar kendini kandırsınlar. Onları yapan ********ler bilgisayarımda bişey bulamayan ********ler, Geçen gün bana biri sen aykoya yalvarmışsın pubda benim yerime kas da frag yükselsin diye bişeler geldi ses kaydımı almışlar ama aldıkları gün benim bilgisayara oturmadığım gün,Sonra biri gelmiş sen bi adama benim ss mi atmışsın sana aimbot attım onu atmışsın beni yakmayamı çalışıyolar anlamıyorum ama gerizekalılar gibi bunlarla uğraşıyolar. Benim sölediklerim bunlar Fakelere dikkat ben sw de SÖVMEM sövsem bile anneye babaya yada onlardan birine hayatta sövmem benim fakelerim bunları yapıyo... Ben de hile varsa bu cs alemi bana sövsün yada pc mi çökertsinler bu kadar diyorum... Okuduğunuz için TEŞEKKÜRLER.
Dün bazı kişiler arayıp clanı dağıtmışsın filan dediler ve aklımda bazı sorular kaldı clanı sağlamlaştırmaya değil benim yanımda kalıcak adamları almaya karar verdim şimdi benle olanlar şöledir gene kendine güvenenleri bekleriz !
Cs Expert`s & CLAN ailesi satan arkadaşlar umrumuzda değildir .. ONLArı adam yapan benim
Cs Expert`s & kTy <Dg> `C ----> Kutay (Ben Cs yi bırakınca ancak dağılır bu cLan)
Cs Expert`s & -esSsqaA`pe.~ `Y ----> Adem
Cs Expert`s & -feyso.``-kinq- ----> Feyyaz
Cs Expert`s & -kAte * ----> Ziya
Cs Expert`s & 0kN <Dg> ---> Okan (Geri alındı)
Cs Expert`s & ~BursAnkara`. mJx`.----> Umut
Cs Expert`s & -ixinantouch.Xl` ----> Ünal
Cs Expert`s & -sensatioN` ----> Hakan
Cs Expert`s & -adO NefreT ^ ----> Adem
Cs Expert`s & anqeLina 06 aDoo ----> Adem
Cs Expert`s & Dev1 <h$> ----> Görkem
Cs Expert`s & -ScRabbLe * ----> Mehmet
Cs Expert`s & -MoLiVe`Ra ~Wii ----> Özqür
Cs Expert`s & ~FeNd[Rr]0s`3D ----> Hasan
Cs Expert`s & ~BasayeV ^ #* x7 ----> Mehmet
Cs Expert`s & Clanına qL.. 3 Tane sağlam ismi bilinmiş adam alınıcaktır... Herkeze teşekkürler
Dün bazı kişiler arayıp clanı dağıtmışsın filan dediler ve aklımda bazı sorular kaldı clanı sağlamlaştırmaya değil benim yanımda kalıcak adamları almaya karar verdim şimdi benle olanlar şöledir gene kendine güvenenleri bekleriz !
Cs Expert`s & CLAN ailesi satan arkadaşlar umrumuzda değildir .. ONLArı adam yapan benim

Cs Expert`s & kTy <Dg> `C ----> Kutay (Ben Cs yi bırakınca ancak dağılır bu cLan)
Cs Expert`s & -esSsqaA`pe.~ `Y ----> Adem
Cs Expert`s & -feyso.``-kinq- ----> Feyyaz
Cs Expert`s & -kAte * ----> Ziya
Cs Expert`s & 0kN <Dg> ---> Okan (Geri alındı)
Cs Expert`s & ~BursAnkara`. mJx`.----> Umut
Cs Expert`s & -ixinantouch.Xl` ----> Ünal
Cs Expert`s & -sensatioN` ----> Hakan
Cs Expert`s & -adO NefreT ^ ----> Adem
Cs Expert`s & anqeLina 06 aDoo ----> Adem
Cs Expert`s & Dev1 <h$> ----> Görkem
Cs Expert`s & -ScRabbLe * ----> Mehmet
Cs Expert`s & -MoLiVe`Ra ~Wii ----> Özqür
Cs Expert`s & ~FeNd[Rr]0s`3D ----> Hasan
Cs Expert`s & ~BasayeV ^ #* x7 ----> Mehmet
Cs Expert`s & Clanına qL.. 3 Tane sağlam ismi bilinmiş adam alınıcaktır... Herkeze teşekkürler