Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorunum: Ben Cfg Oto Yazı Nasıl Ekleyebilriim Ornek: Oyunda İken [H] Harfine Basacagım.! Ondan Sonra OTomatik Yazı Cıkcak 1aydır Aradım Bulamadım Netbilgini Bulur Dediler Bulan varmı
Bunun'la ilgili aslında konu açmayı planlıyordum fakat kısmet burasıymış bu otomatik tuşa yazı atama veya server ip atama şekilleri değişiktir bildiğiniz gibi Cstrike klasöründe commandmenu isimli bir ayar dosyası vardır ordan'da otomatik tuşlara bişeyler atıyarak düzenleyebilirsiniz mesela rate ayarlarını tek tuş ile yapmak istiyosunuz ? bunun gibi bu konuyu açmıyım uzundur bende hazır olanları var paylaşıcam zaten gelelim senin soruna klavye'de eline hani tuş daha yakında Veya girdiğin serverler'de yasaklı tuş yoksa atarsın mesela X,C,Z, Tuşları standard radyo tuşlarıdır bunları değiştirince otomatik server düzeltir önerilen tuşlar 'KP' Uzantılı tuşlardır adını tam bilmiyorum maazur görün örnek KP_ENTER,KP_PLUS,KP_5, Vs Vs bunlarada atıyarak selam verebilir selam alabilirsiniz hemen size gösteriyim,
Selam Vermek için
bind ''KP_5'' ''say S.a Beyler'' Tarzında yapabilirsiniz,
bind ''KP_INS' ''say A.s Veya AS Beyler'' olabilir
Bunun yanı sıra Hg,Hb, Nasılsınız Vs hal hatır sorucu şeylerde yazabilirsiniz
bununla sınırlı kalmayarak oyun ayarlarınıda atayabilir userconfig.cfg'ye ihtiyaç duymazsınız sadece bind yoluyla düzenleme yapabilirsiniz,
Örnek;
Bind ''KP_PLUS'' ''rate 25000; ex_interp 0.01; cl_cmdrate 101; cl_updaterate 101'' Gibi şeyler olabilir rate ayarlarını veya başka türlü nasıl ayarlarınız varsa öyle olabilir değişik şekillerde bu işlemleri uygulayabilirsiniz,
Ayrıca Tuşlara Server İp atama için
Bind ''tuş'' '' connect Server ip '' Tarzı yapabilirsiniz, Ve bu sayede atadığınız tuşa basarak herşeyi aktif edebilirsiniz,