1
EXE RANK
-AktAş.`
Fexe Kullanıcısı
Bir tane cs oynayan arkadas facede clanı uzerıne grup acmıs ve kastgı ss leri gstermıs bnde bu sslerin wall ile kasıldgnı syledm ama arkadas sen ''yokken ben wardım ben kınqım'' ( suçlu psikolojisi
) dıe sozler soylemye bsladı ve teammını gtr mac atalım dedı bnde tmm sw ver dıyınce bnı gruptan attı
İşte o ss ler , wall ile kasılmış dedgim ss ler buyrun bakın :
Azda olsa cs den anlayan bir arkadaş bu adamın wall oldgnu her türlü anlar
Anlayamayanlara açıklama yapayım: silahı tutan ellere dikkat ederseniz wall oldgnu anlarsınız ve ddkatnı cektyse adam ss alırken hep arka duvarlara bakarak ss almış
Adam bnı ws de yendı nasıl yndgnı yukardakı sslerden anlamıssnzdır heralde
Bu arkadas bnle vs attı ve vsdekı knsmalarada bı bakın
Not:Bu konuyu acmamdakı sebeb bunun gbı cs cılerın sagdan soldan wall ındırp ya da para wererk kınglık gsterısı yapmasnı aşırı derecede kınamamdır..daha vs lerde sadece ordata dan gelncegnı ve awp olmayacagnı bılmeyen botlar byle kıng oluyr ıste
Lütfen seviyeli yrmlar.. yorumlar için tskler

İşte o ss ler , wall ile kasılmış dedgim ss ler buyrun bakın :

Azda olsa cs den anlayan bir arkadaş bu adamın wall oldgnu her türlü anlar

Anlayamayanlara açıklama yapayım: silahı tutan ellere dikkat ederseniz wall oldgnu anlarsınız ve ddkatnı cektyse adam ss alırken hep arka duvarlara bakarak ss almış

Adam bnı ws de yendı nasıl yndgnı yukardakı sslerden anlamıssnzdır heralde

Bu arkadas bnle vs attı ve vsdekı knsmalarada bı bakın

Not:Bu konuyu acmamdakı sebeb bunun gbı cs cılerın sagdan soldan wall ındırp ya da para wererk kınglık gsterısı yapmasnı aşırı derecede kınamamdır..daha vs lerde sadece ordata dan gelncegnı ve awp olmayacagnı bılmeyen botlar byle kıng oluyr ıste

Lütfen seviyeli yrmlar.. yorumlar için tskler