Cs birakiyorum Arkadaşlar Buyrun Orjinal Configim .

0
EXE RANK

~Jezd` -hOst.!.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
~Jezd` -hOst.!.
Merhaba arkadaşlar , counter strike birakiyorum bu oyunla bir cacik olamiyorsunuz ve artik bunu anlamiş bulunmaktayim . Cs artik istiyerek oynanmiyor deli gibi hile kasanlar var . Bütün cs hayatimda adamca oynamaya çaliştim ama istemeden yada istiyerek kırdıklarım varsa affola . Caunter Strike hayatima son veriyorum .

İstiyen olabilir configim .
Ben yapmadim bi arkadaşim atmişti kendime özel 2 tane kod ekledim iyi config gibi geldi bana size nasil olur bilemem .
http://s2.dosya.tc/server16/E5LKYx/jetz.rar.html buyrun güle güle kullanin .

Sporcuyum kick boxing kariyer yapıcam :) Bence sizde kurtulun bu asosyal hayattan yada ara verin her neyse :) Herkese Güle güle .

Config için teşekkürler

Teşekkürler Kardeşim.

Cfg için teşekkürler. ReaL hayatta başarılar.

Teşekkürler deniycem.

Teşekkürler denemeyeceğim,zaten oldum olası cfg'ye karşıyım..Sadece yaparım kullanmam :) Hayatında başarılar.

[quote="~ night bLue']Merhaba arkadaşlar , caunter strike birakiyorum bu oyunla bir cacik olamiyorsunuz ve artik bunu anlamiş bulunmaktayim . Cs artik istiyerek oynanmiyor deli gibi hile kasanlar var . Bütün cs hayatimda adamca oynamaya çaliştim ama istemeden yada istiyerek kırdıklarım varsa affola . Caunter Strike hayatima son veriyorum .

İstiyen olabilir configim .
Ben yapmadim bi arkadaşim atmişti kendime özel 2 tane kod ekledim iyi config gibi geldi bana size nasil olur bilemem .
http://s2.dosya.tc/server16/E5LKYx/jetz.rar.html buyrun güle güle kullanin .

Sporcuyum kick boxing kariyer yapıcam :) Bence sizde kurtulun bu asosyal hayattan yada ara verin her neyse :) Herkese Güle güle .
[/quote]

Başarılar kardeşim.Bencede.

Teke tek açılıyor musun? :D Asdfgh.

teşekkürler

teşekkürler

confıg ıcın saol kank realda basarılar :)

Başarılar Kardeşim Bütün Hayatın boyunca Başarılar.
Kick Box Dışında Bir spor Yappsan Daha iyi olurdu örneğin Futbol :) Neyse Başarılar

[quote="~ night bLue']1 yıldır kick box yapıyorum box ve may thai lisansim var azina siçar bırakırım abisi .[/quote]

:D Abisi bende 1 yıldır senin gibi artislenenleri dövüyorum.

Başarılar Kardeşim Bütün Hayatın boyunca Başarılar.
Kick Box Dışında Bir spor Yappsan Daha iyi olurdu örneğin Futbol :) Neyse Başarılar
Basket ve yüzmeye başlicam . Teşekkürler.

Geri