Cs 2005 Movie (Aranan müzikler) Gel bak. :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PortalCS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

PortalCS

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
profedcs.tr.gg
PortalCS
Selam Nb. Ailesi şu aralar movie için bazı şarkıları araştırıyorum ve bu şarkılardan en istenilenleri sizlerle paylaşıyorum bu vericeğim müzikler counter strike clip adlı 2005 yapımı bir movie'de çıkmaktadır arayanları için ekleme gereği duydum :)

Movie:
[video=youtube]

Şarkının Adları:

baş - Rob dougan - clubbed to death
orta - Hoobastank - Pieces
son - Creed - Bullets

iyi seyirler.... :)

Teşekkürler .

öncelikle emeğine sağlık kardeşim , ama 2002 tarih sanırım herneyse ona rağmen adamlar 2002'de 1.5 oynuyor ve bizim ülkemizde maalesef hala 1.5 oynanmakla beraber her geçen gün hud draw'la yaptıkları işlerle diğer bi deyişle tk vs vs.'ler ile ülkemizi rezil ediyorlar ama lafa gelince sen ezik kalıyorsun tekrardan emeğine sağlık.

öncelikle emeğine sağlık kardeşim , ama 2002 tarih sanırım herneyse ona rağmen adamlar 2002'de 1.5 oynuyor ve bizim ülkemizde maalesef hala 1.5 oynanmakla beraber her geçen gün hud draw'la yaptıkları işlerle diğer bi deyişle tk vs vs.'ler ile ülkemizi rezil ediyorlar ama lafa gelince sen ezik kalıyorsun tekrardan emeğine sağlık.

Herkesin düşündüğü ve bildiği kendi nedir bu yüzden kimsenin fikrini değiştiremezsin sabit fikirli insanlar çok olduğu için bişeye takarlar ve hep onu bozuk plak hesabı tekrar tekrar ısrarla söylemeye veya yapmaya devam ederler onun için kim ne düşünüyorsa öyle kalsın yıl 2012 dönem 1.6 dönemi 1.5 dönemi çok önceden kapandı ama 1.6'nın temeli 1.5'den geliyor onun içinde mazi olarak hatırlanabilir sadece türkiyede oynanması ne kadar düşkün olduklarının bir göstergesidir yurt dışında o kadar'da fazla 1.5 sunucusu yok çünki kalmadı artık herkez 1.6 oynuyor her ne kadar 1.5 1.6 kavgaları olsada hepsi kendi fikirlerini beyan ediyor kimine göre 1.5 kimine göre 1.6 bu fikirler hep sabittir ve asla değişmez hatta source sürümünü bile go olarak tanıtıp ilgi çekmek istiyen valve şirketi üyelerini çok acı bir şekilde kandırıyor fakat kimse go sürümünün sourcenin yan modifikasyonu olduğunu bilmiyor bilseler daha iyi diye düşünüyorum. kısacası herkez kendi fikrini ısrarla karşısındakine geçirmeye çalışır ama karşı tarafta kendi fikrini geçirmeye çalışır bu iş böyle devam eder taa ki birisi kabul görene kadar :)

Geri