Cs 1.6 Yakartop Mod :D :D :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
17
EXE RANK

Almeria

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Almeria
Cs 1.6 Zm Serverda oynarken birisi reklam yaptı türkiyede ilk yakartop mod bende girmek istedim ama rakamları * halinde gösterdi giremedim ama internette video sunu gördüm sizLerLe payLaşmak istediM :D

YouTube - Counter-Strike 1.6: Dodgeball
YouTube - Counter-Strike 1.6: Dodgeball

Youtube kapaLı oLanLaR için Ağ BağLantıLarı ÖzeLLikLeRe TıkLasın SonRa YeReL Ağ BağLantısı Diyip Yine Öz. TıkLasın oRada İnternet iLetişim Kuralları tıkLasın oRada [Aşağıda DNS sunucu AdresiLerini KuLLanı Seç oRayada 1Ncisinde [208.67.220.220] 2nci Şeçeneğine [208.67.222.222] Sonra Tamam Deyip ÇıksınLaR.YouTube`ye vs KapaLı oLan SiteLeRe GirebiLiR İyi SeyirLeR :)

YoRumLaRınızı BekLiyoRuM ;)

tşkler süper sw :D

Bişey DeğiL Sw den Bahsediyo Sw napıcan Sen Yakartop moda bak nasıl bulsam ip giricem deniycem :D Neyse SağoL Yorum İçin :)

evt ben pna giriyom verimmi
adl sna ip 95.173.173.133

valla sağol süpermiş ya :D :D senin nick ne ? ben aLMeRia ` herkese tavsiye ediyorum ben beğendim valla :D

Çok değişe Benzior Denicem Biran Önce

Güzelmiş :D:D Ama pro daha güzel :D:D:D:D:D:D

Bencede pRo Daha İyi ama aRada BöyLe YerLeRde 0ynamakta Lazım vaLLa Ben Hepsini 0ynuyoRum pRo Zm Deatmatch şimdide bunu deniyorum :D

yaw aqa bi ip verseniz youtube ye ne yapsam girmio D:

adam vermiş işte 95.173.173.133 ama taaa ne zaman actım konuyu :D swde hala yakartop mod varmı bilmem :D:D

Bunu SiniRli oLunca oynuyacanki attığını vurasın.Sinirin Gider Hem.

ya senın yapacan ıse ya videoymus senın ıcın ıkı saat uye olmak ıcın ugrastım

Güzelmiş oynamak lazım :)

Paylaşım için Teşekkürler Mesut Bey :D

Arkadaşın verdiği IP'yi denedim. Meğerse 2010'da yazmış :D.Yinede güncel.

Mod için teşekkürler.

Geri